Gheorghe Turda, replică acidă pentru George Buhnici, după scandalul celulitei: "Nu te uiți doar la cum arată o femeie"

 Oana Pantazi
.

Gheorghe Turda, replică acidă pentru George Buhnici, după scandalul celulitei. Se pare că urmările scandalului celulitei nu se vor stinge prea curând, cel puțin nu atât timp cât este vară și lumea merge la plajă – a venit și rândului lui Gheorghe Turda să-i dea replica lui George Buhnici, după ce a mers pe litoral…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda, replică acidă pentru George Buhnici, după scandalul celulitei. Gheorghe Turda i-a deat recent replica lui George Buhnici, după ce vloggerul, cu ceva timp în urmă, a făcut niște afirmații considerate sexiste și jignitoare la adresa femeilor. Scandalul pornit în online încă nu s-a stins, nenumărate vedete luând atitudine împotriva acestuia. Iată ce a comentat cântărețul de muzică populară, după ce a mers alături de fiica lui în vacanță pe litoral!

george-buhnici-cere-scuze-declaratii-celulita-jignit-781373george-buhnici-cere-scuze-declaratii-celulita-jignit-781373

Gheorghe Turda, replică acidă pentru George Buhnici, după scandalul celulitei

Mircea Radu, Mircea Badea, Oana Roman, Maia Morgenstern, Adda, Bianca Drăgușanu, dar și multe alte vedete nu au lăsat netaxate afirmațiile făcute de George Buhnici, care a trimis femeile la sală și mai mult, a conchis că femeile cu vergeturi și celulită nu au ce căuta la plajă. Recent a venit și rândul artistului Gheorghe Turda să facă referire la povestea cu pricina.

Citește și: Lorena și George Buhnici au fost amenințați cu moartea și cu violul, în urma scandalului vergeturilor: „Consecințe grave”

Citește și: Alexandra Stan, cu vergeturile la vedere, după scandalul cu George Buhnici: „Nu mă judec'

Citește și: Adda, mesaj dur după scandalul cu George Buhnici: „E un terminat”

Citește și: Cât câștigă George Buhnici din Youtube. Contul lui are sute de milioane de vizualizări

'Pot doar să spun că sunt pretenții și pretenții, unele sunt justificate, altele, mai puțin. Am fost și eu recent, pe Litoral, cu fiica mea. Dar toate femeile sunt frumoase, româncele sunt foarte frumoase. Eu nu am catalogat niciodată femeile, contează și sufletul nu te uiți doar la cum arată o femeie, nu toate au timp să meargă la sală, au greutăți, au familii, probleme', a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Ego.ro.

George Buhnici s-a scuzat pentru că a jignit femeile cu celulită și vergeturi

După ce a fost acuzat că nu și-a cerut nici măcar scuze pentru că a jignit femeile cu vergeturi și celulită, care se tatuează în loc să meargă la „săliță', Buhnici a revenit cu un clip pe YouTube în care oferă publicului ceea ce publicul și-a dorit de la început: scuze.

Acesta le-a cerut scuze și membrilor familiei pentru ceea ce s-a întâmplat.

Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. (…)

Probabil, din dorința de a șoca și de a impresiona audiența, dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fiu superficial și lipsit de empatie.

Am jignit categorii întregi de oameni și am obținut, într-adevăr, un șoc. Acest șoc a fost, în primul rând, pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public. 

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit. Celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsă de politețe’, a transmis George Buhnici pe YouTube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton