"Nu aveam cum să-i ofer verigheta înaintea soției mele". Ce s-a întâmplat, de fapt, în relația amoroasă dintre Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda

 Radulescu Ruxandra
.

Gheorghe Turda, schimbare de atitudine, în relația cu Elena Merișoreanu. Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu au avut, recent, mai multe schimburi de replici în presă, în care ambii au rememorat momente din tinerețe. Cei doi au vorbit în termeni respectuoși unul față de celălalt, însă au existat câteva afirmații ale artistei ce nu i-au căzut bine lui Gheorghe Turda. Iată ce l-a supărat pe cântăreț și ce i-a transmis Elenei Merișoreanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda, schimbare de atitudine, în relația cu Elena Merișoreanu. Artistul de muzică populară, Gheorghe Turda, și-a exprimat admirația față de colega sa de breaslă Elena Merișoreanu, acesta menționând că era gata să o ia de soție, în perioada în care cei doi erau mult mai tineri. Elena Merișoreanu a menționat ulterior că, deși Gheorghe Turda era un bărbat cu succes la femei, ea nu a luat niciodată în seamă o căsătorie cu acesta și de aceea a ales o altă cale. Turda a venit imediat cu o replică pentru artistă.

elena-merisoreanu-spital-inainte-de-revelion-808577-1elena-merisoreanu-spital-inainte-de-revelion-808577-1

Ce s-a întâmplat, de fapt, în relația amoroasă dintre Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda

Gheorghe Turda a relatat că s-a căsătorit cu soția sa, Elisabeta, care s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare, înainte ca Elena Merișoreanu să se mărite. Acesta a subliniat că nici nu s-a pus vorba de posibilitatea unui mariaj cu Elena Merișoreanu, deși recent declarase că el și artista erau aproape să facă nunta, când erau mai tineri.

Citește și: Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu au fost la un pas de căsătorie. Cei doi artiști au recunoscut relația după aproape 55 de ani de tăcere: „Am avut o dragoste curată”

Citește și: „Știe toată lumea! Toți colegii o taxează că este mitomană'. Gheorghe Turda, noi acuzații către Elena Merișoreanu, după ce a spus că „era când cu unul, când cu altul' / EXCLUSIV

'Caracterul ei de origine nu și-l dezminte! Eu m-am căsătorit cu un an înaintea ei, deci nu aveam cum să-i ofer verighetele înaintea soției mele Elisabeta (Balerina), iar la nunta noastră a participat și ea, la Hanul lui Manuc, Elena Merișoreanu a fost invitată și a cântat gratis la nunta mea. N-am cum să uit toate astea, am memorie de elefant', a mărturisit artistul pentru playtech.ro.

Gheorghe Turda, către Elena Merișoreanu: „Să nu se erijeze în atotștiutoarea”

Gheorghe Turda a mărturisit că îl cunoștea pe cel care avea să devină soțul Elenei Merișoreanu și a precizat că acesta i-a fost coleg și e un om de mare caracter. Turda a specificat că, nici artista și nici soțul acesteia nu au avut vreo influența asupra carierei sale, așa cum a declarat public Elena Merișoreanu.

'Eu îi respect familia și îi dau un sfat sincer: 'Să nu se erijeze în atotștiutoarea, că le știe ea pe toate! Așa că, Elena, te-am iertat! Să fii iubită și sănătoasă! Pentru că nu mai am timp să te iert!! Acum îmi pregătesc aniversarea zilei de naștere, cu spectacolul din 5 martie, de la Sala Radio, și am foartă multă treabă! M-am gândit și am hotărât! Mai bine iert!', a mai povestit Gheorghe Turda, pentru sursa citată.

Ce a declarat inițial Gheorghe Turda despre relația cu Elena Merișoreanu

Gheorghe Turda și-a amintit de sentimentele pe care le-a avut față de Elena Merișoreanu și a menționat că între ei a fost „o dragoste curată” și că era gata să o ia de soție.

A fost însă o iubire curată. Nu mi-am permis să îi cer ceva. Pe atunci, nu îndrăzneai să îi ceri ceva unei femei, înainte de nuntă. Eram copil crescut la țară, cum era să afle mama că mi-am făcut alte plăceri, înainte de nuntă? Am avut cu Elena doar o prietenie curată, o dragoste curată. Am fost și la un pas de nuntă, adică eram pe punctul de a ne hotărî dacă ne luăm’,a declarat artistul pentru playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton