Gheboasă, DOC și Maria Constantin au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România 2023. Primele reacții: "Nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau..."

 Dumitrache Laura
.

În ediția de marți seara a emisiunii Survivor România 2023, a avut loc primul consiliu de eliminare. Faimoșii au pierdut în fața Războinicilor, iar DOC, Gheboasa și Maria Constantin au fost nominalizați spre eliminare. Faimoșii l-au votat în serie pe Gheboasă, după ce acesta și-ar fi rugat mai mulți colegi să îl voteze să plece acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Survivor România a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon. Pe 10 ianuarie a avut loc prima confruntare dintre Faimoși și Războinici. Victoria a fost de partea Războinicilor, iar marți seara a avut loc primul consiliu de nominalizare. Cei numiți au fost DOC, Gheboasă și Maria Constantin.

gheboasagheboasa

După doar două zile, Gheboasă și-a rugat colegii de echipă să îl nominalizeze pentru a pleca acasă. Trapperul și-a dat seama că nu se regăsește în această competiție și dorește să se întoarcă acasă la soția sa. Gheboasă a izbucnit în lacrimi după ce Daniel Pavel i-a cerut să explice motivul pentru care dorește să fie eliminat din competiție.

Citește și: Cine este iubita lui Remus Boroiu de la Survivor România 2023.Cu ce se ocupă Sarah Solomon

Citește și:Cine este „Faimosul” de la Survivor România 2023, care și-a luat casă în Bali:”Tocmai am terminat-o!”

Citește și:Cine este și cum arată soția lui Alin Chirilă de la Survivor 2023.Au împreună doi copii

Citește și:Survivor România 2023.Tot ce s-a întâmplat în prima ediție a emisiunii

Gheboasă, DOC și Maria Constantin, nominalizați spre eliminare la Survivor România 2023

Marțea seara a avut loc primul consiliu de nominalizare la Survivor România 2023. Faimoșii au pierdut în fața Războinicilor, iar concurenții au fost nevoiți să nominalizeze trei nume din echipă. Gheboasă, DOC și Maria Constantin au fost cei trei faimoși nominalizați spre eliminare.

Trapperul Gheboasă și-a rugat colegii de echipă să îl nominalizeze pentru a părăsi competiția. Cu lacrimi în ochi, artistul a mărturist că vrea să se întoarcă în țară, lângă soția sa. „Eu, sincer, rog toți oamenii care se uită la mine să nu mă voteze pentru că nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau nemâncat, nu mai pot să mai stau fără soția mea și fără oamenii de acasă. Eu acasă mă simt cel mai bine și îmi e foarte greu pe insulă. De aceea îi rog pe toți cei care mă urmăresc pentru că îmi e foarte greu pe insulă și tot ce îmi doresc e să ajung acasă. M-am decis că vreau să merg acasă pentru a-i dărui soției mele un cadou și acel cadou este un copil', a spus, în lacrimi, Gheboasă.

DOC: „Voi aduce aportul meu echipei”

Alături de Gheboasă, DOC și Maria Constantin au fost și ei nominalizați spre eliminare. Artistul nu s-a declarat surprins și i-a rugat pe telespectatori să îl voteze pentru a rămâne în competiție, DOC este dispus să aducă cât mai multe puncte echipei sale. „Mă așteptam la această nominalizare. În primele două trasee nu am reușit să aduc niciun punct. Am încredere în oamenii de acasă și voi sta aici si voi aduce aportul meu echipei. Vom face acest survivor, unul de neuitat”, a spus DOC după ce a fost propus spre eliminare.

Totodată, Maria Constantin s-a declarat surprinsă de votul colegilor ei. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că nimeni din familia ei nu credea că ea își va face curaj să participe la Survivor România. „Fiul meu în momentul în care i-am spus că vin la această emisiune probabil a spus că are cea mai nebună mamă. Nu îmi lipsește absolut nimic acasă, dar totuși am zis să fac acest pas pentru a-mi depăși limitele. Consider că pot mai mult de atât. Nu sunt o persoană sportivă și probabil că Războinicii cred că sunt veriga slabă. Vreau să lupt, îmi doresc să merg mai departe”, a declarat Maria Constantin.

Ionut Iftimoaie a nominalizat-o pe Maria Constantin spre eliminare

Faimoșii au fost nevoiți să nominalizeze spre eliminare trei concurenti din echipa lor, iar aceștia au fost DOC, Maria Constantin și Gheboasă. Ștefania Stănilă l-a nominalizat pe DOC spre eliminare, în timp ce Ionuț Iftimoaie a nominalizat-o pe Maria Constantin.

Ceilalți concurenti l-au nominalizat pe Gheboasă. „Am văzut că alegerea Războinicilor, când au vrut să-și securizeze un punct, a fost către Vica și Maria. Strict sportiv, alegerea mea este către Maria Constantin.' a spus Ionuț Iftimoaie.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton