Geta din Liceenii a împlinit 55 de ani. Cum arată acum Cesonia Postelnicu

 Oana Pantazi
.

Sunt 37 de ani de când filmul cel mai cunoscut și iubit film pentru adolescenți făcea furori, și totuși, și în ziua de azi, oamenii încă asociază chipul actriței Cesonia Postelnicu cu Geta din Liceenii. Azi, actrița Teatrului Național are o carieră prodigioasă, însă nimic cu siguranță va rămâne în amintirea tuturor ca adolescenta veselă și pusă pe șotii din Liceenii. Iată cum arată Cesonia Postelnicu la 55 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cesonia Postelnicu a împlinit azi, 10 martie, 55 de ani și chiar dacă nu mai e aceeași Geta din Liceenii, actrița Teatrului Național și-a păstrat tonusul bun, dar și zâmbetul pe jumătate enigmatic, pe jumătate poznaș care a făcut-o celebră.

306597371_837538087385903_5181113237679185177_n306597371_837538087385903_5181113237679185177_n

Cum arată Geta din Liceenii la 55 de ani

În anii 1980, povestea de dragoste dintre liceenii Dana (Oana Sârbu) și Mihai (Ștefan Bănică), dar și sărutul lor – o raritate în vremurile acelea – au aprins imaginația a mii de adolescenți și au umplut sălile de cinema, făcând din Liceenii un succes de box-office. Un alt cuplu a atras simpatia tuturor – cel format din actorii Cesonia Postelnicu și Mihai Constantin, alias Geta și Ionică, care sunt recunoscuți și azi mai mult după numele din celebrul film pentru adolescenți.

Citește și: „Mă felicit. N-aș ști ce valori să-i induc'. De ce nu-și dorește Alexandra Velniciuc să devină mamă

Citește și: „Crește-ți copiii și vei ști cât datorezi părinților tăi'. Gina Matache a reacționat dur după mesajul Oanei Matache

Citește și: Cătălina Ponor a postat prima imagine cu chipul fiului ei. Cum arată micuțul Vlad, la două luni

Cei doi actori sunt trecuți acum de 50 de ani, însă rolurile pe care le-au jucat în film și care i-au făcut celebri i-au urmărit toată viața. Au trecut 37 de ani de la premiera filmului „Liceenii’ şi dacă unii dintre actorii principali au rămas în lumina reflectoarelor şi sunt văzuţi mai des la televizor, Cesonia a rămas cu precădere în lumea teatrului, mai cu seamă că este fiica celor doi mari artişti, Rodica Mureşan şi Sorin Postelnicu.

Chiar dacă, așa cum era și firesc, pe chipul ei se pot citi urmele trecerii timpului, actrița nu și-a pierdut frumusețea, zâmbetul încântător și nici carisma care a fermecat multe generații de fani. Acum, Cesonia poate fi văzută pe scena Teatrului Național din București.

Drama neștiută a Cesoniei Postelnicu

Pe Cesonia Postelnicu o știm cu toții din Liceenii, mereu energică și zâmbitoare… Din păcate, actrița ascunde o mare suferință, în calitate de mamă: și-a pierdut fiul în instanță, în urma unui proces cu fostul soț. Vedeta s-a aflat mulți ani în scandal cu fostul partener de viață, Emilian Simion, iar cei doi au ajuns la Tribunal. Rezultatul a fost unul devastator pentru actriță.

Din păcate, sentința nu i-a fost favorabilă, iar custodia fiului lor de 12 ani i-a fost încredințată fostului soț, cu trei ani în urmă. Actrița a fost obligată atunci la plata unei pensii alimentare în sumă de 380 de lei (care a crescut ulterior la 800 de lei), fiul său rămânând la tatăl lui, în timp ce ei i-a fost stabilit un program de vizitare.

„Stabileşte locuinţa minorului la tată; părţile vor hotărî împreună, cu consultarea minorului, asupra tuturor aspectelor privind educaţia şcolară a minorului, educaţia extraşcolară a minorului, participarea minorului la excursii şi tabere în care nu este însoţit de părinţi. (…)

Încuviinţează exercitarea dreptului pârâtei de a avea legături personale cu minorul, la domiciliul său, după următorul program: în prima şi a treia săptămână a fiecărei luni de vineri orele 18,00, până duminică, orele 20,00; în prima jumătate a fiecărei vacanţe şcolare a minorului; reclamantul îşi va executa în natură obligaţia de întreţinere faţă de minor. Obligă pe pârâtă la plata în favoarea minorului a sumei lunare de 380 de lei, cu titlu de pensie de întreţinere (ulterior suma a fost majorată, la aproximativ 800 de lei – n.r.)’, se arată în sentinţa magistraţilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton