Gestul făcut de Cristian Mitrea de dorul fiului său. Andreea Mantea și David s-au mutat în Turcia

 Stamen Diana
.

De câteva săptămâni, Andreea Mantea și David s-au mutat în Turcia, acolo unde vedeta este gazda unei emisiuni TV difuzată pe Kanal D. Cristian Mitrea îi duce dorul fiului său și a făcut un gest total neașteptat pentru acesta. În ultima perioadă cei doi au devenit foarte apropiați. 

Cristian Mitrea este foarte atașat de fiul lui, chiar dacă acesta nu i-a fost alături de la bun început, fiind o relație destul de încordată între el și Andreea Mantea la momentul respectiv. Acum, luptătorul de MMA petrece din ce în ce mai mult timp alături de David. Plecarea băiețelului său nu i-a picat bine, pentru că acesta nu-l va mai vedea câteva luni de zile. Cristian Mitrea a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu el și David, iar la descrierea acesteia este mesajul: 'Îmi lipsești, puștiule'.

Cristian Mitrea și David

Cristian Mitrea și David

Andreea Mantea și David s-au mutat în Turcia

Prezentatoarea TV a fost nevoită să se mute în Turcia pentru filmările noii sale emisiuni de la Kanal D. Pentru Andreea Mantea, ideea de a filma în Turcia este motiv de mare bucurie, mai ales că este o mare admiratoare a culturii și a bogăției culinare turcești.„Sunt îndragostită de Turcia, de frumusețea locurilor, de preparatele delicioase, de bogația culturii acestei țări. Iar forfota colorată a Istanbulului mă fascinează!’, a declarat Andreea Mantea.

Vedeta nu a plecat singură, ci alături de băiețelul ei, dar și de bona acestuia. David va merge la grădiniță în Turcia, iar micuțul știe deja câteva cuvinte în limba turcă, Andreea Mantea fiind cea care l-a învățat.

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton