Gestul făcut de Corina Chiriac pentru Alexandru Ciucu, de ziua lui de naștere. Soțul Alinei Sorescu a împlinit 44 de ani

 Lixandru Livia
.

Alexandru Ciucu a împlinit 44 de ani, iar de ziua lui de naștere, soția i-a pregătit o surpriză de proporții. Alina Sorescu a organizat o petrecere, la care a fost invitată artista preferată a designerului, Corina Chiriac. Peste 100 de invitați au participat la eveniment, weekend-ul acesta.

alexandru-ciucu-ziua-de-nastere-44-ani-1alexandru-ciucu-ziua-de-nastere-44-ani-1

Astfel că, în cadrul petrecerii, Corina Chiriac a susținut un recital de suflet în care a inclus șlagărele celebre precum Strada Speranței', „Opriți timpul', „Ce mică-i Vacanța Mare'.  La un moment dat, Alexandru i s-a alăturat artistei și a cântat alături de ea, spre surprinderea celor prezenți.

Nu am mai avut de mult timp o petrecere așa mare de ziua mea si mi o doream. Au venit peste 100 de oameni și sunt fericit că au fost alături de mine. Mă gândesc deja la anul să fac o petrecere tematică, poate un bal mascat. Am avut-o ca invitat special pe Corina Chiriac care a și cântat ‚La mulți ani  la miezul nopții, împreună cu Alina și ceilalti invitați. Invitând-o să cânte la petrecere, am vrut cumva să ‚opresc timpul și să-mi întorc invitații în vremea copilăriei, să mai trecem pe ‚Strada Speranței, la parter, să ne aducem aminte ‚ce mică era Vacanța Mare și într-‚o clipă de sinceritate să vedem dacă ne mai ‚recunoaștem din vedere', povestește designerul.

La 44 de ani, Alexandru Ciucu este un om împlinit. Are o  carieră de succes și o familie așa cum și-a dorit. Este căsătorit cu Alina Sorescu și au împreună două fetițe.

La 44 de ani mă simt plin de energie și de dorința de a face lucruri extraordinare. Știu sigur că anul acesta va fi unul special pentru că așa a și debutat. Îmi doresc să pot găsi un echilibru decent între viața de familie, viața profesională, prieteni și eu însumi cu toate trăirile și pasiunile mele. Și să schimb lumea în bine într-un fel sau altul', adaugă Alexandru Ciucu.

S-a zvonit că divorțează

În ultimele luni au fost multe zvonuri potrivit cărora Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar fi în pragul divorțului. Cei doi au preferat să tacă, o perioadă, ulterior însă lămurind lucrurile: chiar dacă mai au mici probleme, în căsnicie, au decis să rămână o familie. Totuși, un detaliu observat în aceste fotografii ne-a stârnit semne de întrebare: Alexandru Ciucu a renunțat să mai poarte verigheta. Pe de altă parte, pe degetul soției sale încă se află simbolul căsniciei lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton