Gerard Pique, la plimbare cu iubita lui, pe străzile din Barcelona. Clara Chia s-a lovit de un panou publicitar, iar momentul a fost imortalizat de paparazzi

 Dumitrache Laura
.

Gerard Pique nu s-a mai ferit și a ieșit la plimbare pe străzile Barcelonei, acompania de iubita sa, Clara Chia. Cei doi au fost înconjurați de jurnaliști, iar fostul fotbalist a zâmbit ori de câte ori primea întrebări din partea presei. Mai mult, iubita sa în vârstă de 23 de ani s-a lovit de un panou publicitar. Iată cum a reacționat fostul iubit al Shakirei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE,GRATIS, AICI!

Gerard Pique s-a despărțit de Shakira după 12 ani de relație. În ultima perioadă s-au produs multe schimbări în viața fotbalistului. Pique s-a cuplat cu Clara Chia, o tânără în vârstă de 23 de ani. Recent, sportivul s-a plimbat alături de partenera sa pe străzile din Barcelona, chiar sub privirile jurnaliștilor care i-au urmărit.

pique si carlapique si carla

Pique a fost filmat pe străzile din Barcelona în timp ce se plimba de mână cu iubita sa. Fostul fotbalist a avut o dispoziție foarte bună și le-a zâmbit jurnaliștilor care i-au urmărit, potrivit Marca.

Citește și: Cum a aflat Shakira, de fapt, că Pique o înșală. Artista a pus detectivi particulari pe urmele lui, după un apel suspect

Citește și:Cristi Borcea îi ia apărarea lui Gerard Pique, în scandalul cu Shakira: „Întotdeauna de partea bărbaților'

Citește și:Victor Pițurcă a scăpat de controlul judiciar. Decizia instanței este definitivă

Citește și:Ella Tina a fost jefuită într-un club din Capitală: „M-a urmărit la baie…” Tânăra oferă o recompensă în schimbul unor informații despre identitatea individului

Gerard Pique s-a afișat alături de iubita sa pe străzile din Barcelona

Gerard Pique nu se mai ascunde. Fostul fotbalistul de la Barcelona și-a oficializat relația cu Clara Chia în urmă cu câteva zile, după ce a postat o imagine cu aceasta pe rețelele de socializare.

Recent, cei doi au fost surprinși de jurnaliștii Marca în timp ce se plimbau pe străzile din Barcelona. Gerard și Clara au avut o atitudine calmă, iar fotbalistul chiar le-a zâmbit jurnaliștilor. Cei doi au ieșit de mână, dar tânăra de 23 de ani nu s-a simțit prea confortabil, iar la un moment dat chiar s-a lovit de un panou publicitar.

Cum a reacționat Gerard Pique după ce iubita lui s-a lovit de un panou publicitar

Gerard Pique a mers în fața iubitei sale, pentru a o proteja de jurnaliști, dar blondina s-a lovit de un panou publicitar. Imaginile AICI!

Fostul fotbalist a auzit zgomotul și a început să râdă după ce și-a dat seama, continuând să discute cu reporterul care l-a întrebat despre presupusul atac de panică pe care Clara l-ar fi făcut după ce Shakira a lansat piesa în care o ironizează. Pique a început să râdă și a comentat: „Un atac de panică? Nu e așa simplu să ai un atac de panică. Vă rog. (…)Suntem bine, suntem chiar bine, a spus Gerard Pique.

Pique a fost aspru criticat după ce și-a asumat relația cu Clara Chia

În urmă cu câteva săptămâni, Gerard Pique a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de iubita lui, Clara. Ulterior, fotbalistul a fost aspru criticat de internuații care i-au luat apărarea Shakirei.

„Cine a venit să citească toate comentariile?; „Ce frumoasă e fiica ta”; „Shakira e de o sută de ori mai bună”; „Bucură-te cât durează. Și fiii tăi te văd pe Instagram”; „Cei infideli dau like la poza asta”; „Shakira din Ohio”; „Grație Shakirei îi cunoaștem pe clovn și pe Casio”; „Nimeni nu va fi mai presus de Shakira”; „La vârsta ta, ai fi putut să te maturizezi un pic. Te faci de râs. Ai doi fii pe care i-ai lăsat fără familie pentru un capriciu și nevoia de atenție”; „Karma știe toate adresele”; „Postul de amantă rămâne liber”;”, acestea au fost doar câteva dintre miile de mesaje lăsate de oameni  la postarea lui Pique.

Sursa foto: Captura video/Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton