De ce a mers Georgiana Lobonț în Maldive cu soțul ei, deși divorțează: "Au vrut să se distreze pentru...". Cei doi încă poartă verighetele / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Georgiana Lobonț a fost în Maldive alături de soțul ei, Rareș Ciciovan, deși sunt în prag de divorț. Dat fiind că biletele pentru vacanță fuseseră cumpărate din timp, și nu sunt ieftine, cei doi au luat decizia de a pleca împreună… Cu toate că sunt pe cale să se despartă, cei doi soți încă poartă verighetele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, s-au hotărât să se despartă, însă, cu toate acestea, încă mai poartă verighetele pe degete. Să fie oare vacanța petrecută împreună un semn bun? Potrivit apropiaților, artista și soțul ei au mers în vacanță împreună pentru că aveau cumpărate din timp, biletele pentru vacanța lor de lux. Pe de altă parte, pe rețelele sociale ei au publicat imagini în care apar cu zâmbetul pe buze…

320935002_712610606893708_152133279986572166_n320935002_712610606893708_152133279986572166_n
screenshot_20230117_134827_instagramscreenshot_20230117_134827_instagram

Citește și: Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Rareș Ciciovan este cel care a luat decizia:'S-a terminat. Cu asta am spus tot…'

Citește și: Georgiana Lobonț face repaus vocal din cauza problemelor de sănătate:'Cu sănătatea stau foarte prost'

Citește și: Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la 5 ani de la divorț. Ce relație are artistul cu fiica lui acum:„Simt că Maya 100% își dorește…' / EXCLUSIV

Citește și: Văduva lui Cornel Patrichi vine din Italia pentru a-i face parastasul de 7 ani regretatului coregraf:„O să ne lipsească la infinit' / EXCLUSIV

Motivul pentru care Georgiana Lobonț și soțul ei au mers în Maldive, în prag de divorț

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au decis să divorțeze. Vestea a fost ca un șoc pentru fanii cântăreței, mai ales că informația a venit la scurt timp după ce artista publicase imagini cu soțul ei din Maldive. În fotografiile din vacanțe, ei apar zâmbitori și cu verighetele pe degete. Însă, potrivit apropiaților, pentru că aveau achiziționate din timp biletele pentru vacanța în Maldive, Georgiana și Rareș au plecat totuși în vacanță.

'Biletele pentru acest sejur al lor în Maldive au fost cumpărate cu mult timp în urmă, și de aceea au ales, totuși, să plece împreună. În plus, o vacanță în Maldive nu este deloc ieftină. Au vrut să se distreze pentru ultima dată în postura de soți și să le facă o bucurie copiilor', a declarat un apropiat de-al cuplului, pentru viva.ro.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan încă mai poartă verighetele

Din fotografiile realizate în vacanța în Maldive se observă că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan încă mai au pe degete verighetele! De aceea, multora nu le vine nici acum să creadă că ei se despart sau că informația ar fi reală. Conform apropiaților, solista și soțul ei au hotărât să divorțeze în mod amiabil. Anunțul a fost făcut chiar de către soțul Georgianei. Bărbatul a ținut să precizeze că decizia lor nu a fost una pripită și că, între ei, nu mai există nicio cale de împăcare.

'Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu', a declarat Rareș Ciciovan, pentru spynews.ro.

Soțul, Georgianei Lobonț, Rareș Ciciovan: 'Și la mine apar afaceri foarte bune'

Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț susține că este o diferență mare între ei, cu referire la faptul că arista a tot urcat în cariera ei. Totuși, el este de părere că și pentru el apar la orizont, afaceri bune.

'Și la mine apar afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie. Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu. Eu nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce? (…) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică', a mai spus bărbatul.

Soțul cântăreței susține că nici copiii nu îi mai poate lega în căsnicia lor, de aproape șapte ani.

'Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta dar acum, astăzi, e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență', a mai spus acesta.

Foto: Facebook, Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton