George Simion s-a ales cu dosar penal, după ce a condus fără permis: "Are loc o diversiune..."

 Raiciu Adriana
.

George Simion s-a ales cu dosar penal, după ce a condus fără permis. Liderul AUR, George Simion, s-a ales cu dosar penal pentru că a condus un autoturism, deși avea permisul suspendat. Acesta a fost săltat de mascați, miecuri seară, și dus la secția de Poliție, unde a fost testat cu aparatul etilotest.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liderul AUR a condus în zona Pieței Victoriei din București unde îşi promova protestul pe care formațiunea sa politică îl organizează în acest weekend. Astfel, George Simion a fost dus, miecuri seara, la secția de Poliție, după ce polițiștii au depistat un bărbat de 36 de ani  care a condus un autoturism având permisul de conducere suspendat, scrie Antena3.

george-simiongeorge-simion

Acesta a fost invitat apoi la secție, dar a refuzat, după ce s-a consultat cu avocatul său. Ulterior, oamenii legii au chemat întăriri și au intrat în autocarul formațiunii sale politice.

Citește și: Dan Diaconescu, martor la cununia civilă a lui George Simion: „Sper să…’. Câți perechi de nași va avea, în total, liderul AUR

Citește și: George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit: „Cel mai hotărât da’. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Cum și-a cerut Denis Roabeș (The Motans) iubita, în căsătorie:„Și acum, după 5 ani, am impresia că… / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, după operație:„Mi se strânge inima

George Simion s-a ales cu dosar penal, după ce a condus fără permis

Întreaga interacțiune între George Simion și autorități a fost transmisă LIVE. Totodată, liderul AUR a mai precizat că nu i-a fost adus la cunoștință faptul că ar avea permisul suspendat, motiv pentru care s-a și urcat la volan.

După mai multe discuții, politicianul a fost testat atât pentru alcool, cât și pentru droguri, iar rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.

Ulterior, Simion a revenit cu un nou mesaj, pe contul său de socializare, în care și-a anunțat urmăritorii că a fost elibertat după 10 minute şi a descris acțiunea Poliției ca fiind ilegală și abuzivă.

„Mergeti la colegii mei din Piața Victoriei, acum are loc o diversiune împotriva lor, nu a mea. Eu sunt reținut la poliție, mergeti la Guvern!”, a scris George Simion.

George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit

În data de 26 august, la ora 16, George Simion și iubita lui, Ilinca Munteanu, s-au căsătorit civil, la Primăria Măciuca, păstorită de edilul Mugurel Mărcoianu, cel care le-a și unit destinele celor doi îndrăgostiți.

De menționat e faptul că, deși invitații au respectat „dress code-ul’ impus de miri și au venit îmbrăcați în ii tradiționale, ginerele a ales să poartă astăzi un costum și o cămașă albă. Nici proaspăta doamnă Simion nu a purtat o ținută tradițională, ci s-a asortat cu soțul ei. Ilinca a optat pentru o rochie albă, de lungime medie, cu mâneci din voal, cu decolteu în V și șliț pe picior, decorată cu perle, la care a asortat o pereche de sandale de aceeași culoare.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton