George Piștereanu, de la Ferma, a început să facă primii bani la 14 ani: „Am debarasat mese, la restaurant”

 Lupescu Anca
.

George Piștereanu, concurent Ferma, este cunoscut pentru rolurile de 'băiat rău' pe care le-a avut, titulatură dobândită după ce a jucat în filmele 'Eu când vreau să fluier, fluier' sau 'Loverboy' și din serialul 'Vlad'. Totuși, în viața de zi cu zi, actorul are o personalitate total diferită. E un băiat modest, muncitor și cu ambiții mari.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

El va participa la Ferma, unde va trebui să muncească foarte mult, însă acest lucru nu îl sperie, pentru că Piștereanu este obișnuit cu munca încă de la 14 ani.

George Piștereanu s-a angajat la 14 ani

El a povestit cum s-a angajat din proprie inițiativă, iar faptul că își putea câștiga independența financiară l-a făcut să continue să muncească până la 17 ani, vară de vară.

George Piștereanu spune că a rămas cu picioarele pe pământ, chiar dacă a avut roluri care l-au făcut faimos.

George Piștereanu participă la Ferma: „La 12 ani am lucrat cu tata în construcții, în Italia'

„Cu picioarele pe pământ am rămas deoarece am muncit de la o vârstă foarte fragedă pentru că am văzut în jurul meu oameni care munceau și așa am simțit și eu să fac. Când părinții mei ne-au invitat în vacanță pe mine și fratele meu, i-am văzut lucrând la un restaurant în weekend, în timpul săptămânii aveau alte locuri de muncă. Eu și fratele meu ne jucam, stăteam pe plajă și după 2-3 zile m-am plictisit foarte tare și am început să debarasez mesele. Atunci am primit o sumă de bani de la soția patronului, iar acest lucru m-a motivat foarte tare și am continuat să fac asta zilnic. Aveam 13 ani și lumea a apreciat că mă vede muncind. Aș putea spune că nu sunt construit să 'mă ia valul' și să o iau razna', a spus Piștereanu.

George Burcea, surpriza de la Ferma: „Am săpat, am muls vacile și oile, am dat cu var și cu vopsea, am călcat rufele și am cusut’

Actorul a lucrat în Italia în construcții

„După ce mi-am dat seama că pot să fac bani, am început să muncesc, de la 14 ani, în fiecare vară, până în vacanța din clasa a XI-a. Eu chiar cred că munca te înnobilează și nu aveam nicio problemă cu faptul că lucram în 2 locuri, unul începea de la 6 dimineața. Nu aveam un motiv anume, ci așa am simțit. Îmi amintesc că toată munca de pe șantier a culminat cu faptul că am luat o lucrare pentru a face un tavan și când am băgat șpaclul, a căzut jumătate de tavan, ceea ce însemna că ar fi trebuit să lucrez de trei ori mai mult. Dar eu deja nu mai puteam, nu mai simțeam să fac asta și l-am rugat pe tatăl meu să finalizeze, iar eu am revenit în țară. Cam așa s-a încheiat această activitate pentru mine', a povestit George Piștereanu pentru Libertatea.

Actorul povestește cum și-a ajutat tatăl să construiască o casă, la 12 ani

descărcare-2-2descărcare-2-2

Și dacă tot vorbim despre muncă și despre cum am început, o să aleg o amintire de atunci. Îmi amintesc că tata își dorea să construiască o casă, pe pământ, ceea ce era un element comun la machedoni: au nevoie să-și construiască o casă. A muncit foarte mult în Italia și avea multe idei pe care dorea să le pună în aplicare. Aveam 12 ani când am început. Eram eu, tata, fratele meu și 1-2 băieți care ne ajutau când puteau să vină, deoarece în 2002 se găseau foarte greu oameni care să ne ajute datorită boom-ului imobiliar. Îmi amintesc bucuria pe care o simțeam când se punea cărămidă peste cărămidă', a spus el pentru revista VIVA!.

Cine este Elena Chiriac, concurentă Ferma, campioană la taekwondo, model și actriță: „Sunt momente în care renunț la a mai fi drăguță’

George Piștereanu va participa la noul sezon din showul Ferma. În curând, începe noul sezon „Ferma, la PRO TV. 16 concurenți au acceptat una dintre cele mai dificile experiențe prin care o persoană poate trece. Actorul va concura în acest sezon alături de Anna Lesko, Alina Pușcău și Octavian Ciovică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton