George, fratele lui Alex Zănoagă, după ce s-a spus că a agresat-o pe fosta lui cumnată, Simina Loica: "A avut ghinionul să fiu în casă"

 Laciu Andreea
.

George de la Insula Iubirii a dezvăluit acum ce s-a întâmplat între el și Simina Loica, după ce s-a spus că și-ar fi agresat fosta cumnată. Fratele lui Alex Zănoagă a povestit cum au stat lucrurile în acea zi, din punctul lui de vedere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alex Zănoagă și Simina Loica au format o familie frumoasă, iar din povestea lor de iubire a venit pe lume și un copil. Din păcate însă, relația s-a terminat cu un mare scandal, după ce ea și-a refăcut viața alături de Alex Bobicioiu.

alex-zanoaga-1-1alex-zanoaga-1-1

George de la Insula Iubirii, despre Simina Loica

După ce s-a spus că George Zănoagă ar fi agresat-o pe fosta lui cumnată, a decis să iasă public și să ofere niște declarații în exclusivitate pentru Antena Stars, în legătură cu ziua în care s-ar fi întâmplat acest lucru. Fosta ispită de la Insula Iubirii neagă că ar fi agresat-o fizic, însă confirmă că a avut loc o ceartă cu aceasta.

„Eram în casă în momentele alea, nu știu dacă ea a auzit că sunt în casă, bine, cred că știa. În momentul ăla a avut ghinionul să fiu în casă. Nu am agresat-o. Pur și simplu am ridicat tonul la ea și s-a panicat.

Am auzit jignirile și nu concep să îmi injure cineva familia, mai ales când știu ce fac părinții mei, cine sunt și cu ce se ocupă. M-am dus și i-am atras atenția. I-am spus că nu e ok, nu am lovit-o. Din câte țin eu mine, și nu am probleme la cap, eu nu am lovit-o”, a declarat George pentru Antena Stars, conform Spynews.

Citește și: George de la Insula iubirii a devenit tătic. Ce nume deosebit i-a ales fetiței sale: 'E cea mai mare realizare a mea'

Citește și: Cici de la Sistem s-a însurat cu iubita reîntâlnită după 30 de ani: Ne-am regăsit!'

Citește și: Alex Bobicioiu, scandal uriaș cu Alex Zănoagă. Replici dure pentru soțul Siminei Loica: „Nu știe ce e aia inteligență'

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu s-a întors de urgență în SUA. George va fi supus unei operații:„Are niște probleme'

George Zănoagă a devenit tată

Viața lui George de la Insula Iubirii s-a schimbat radical, după ce s-a terminat emisiunea care l-a consacrat. Acum formează o familie superbă alături de Mădălina, o tânără discretă, și a devenit și tată.

„Ti se schimbă viata. Programul tău este programul ei. Trebuie sa fi acolo non-stop. Noi ne ocupam doar noi doi, fără ajutor. Ajutorul este ocazional. S-a schimbat și dinamica relației. (…) Discuțiile noastre sunt legate doar de copil.”, a mărturisit Mădălina, conform sursei citate anterior.

Desigur, ca în orice familie, mai apar și certuri și probleme. Însă, George recunoaște că au găsit o metodă să rezolve momentele dificile, printr-o comunicare onestă.

'Chestiile astea care sunt de la copii, pentru că intervine oboseala și intervin discuțiile, de la astea ne mai certăm, dar tot timpul s-au rezolvat, am comunicat. Tot timpul rezolvi dacă există comunicare în relație. Din punct de vedere alimentar, îi mai arunc eu câte o pastilă, îi mai zic că a mâncat prea multă ciocolată sau prea mult zahăr. Îi zic atunci când o mai aud că de mâine vrea să slăbească, să facă antrenamente și o văd cu ciocalata', a mai spus George de la Insula iubirii, tot pentru Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton