George Burcea și Viviana Sposub, vacanță cu fiicele actorului, la bunica lui: „Să-mi aduci strănepoatele și după aceea pot să mor”

 Borcilă Andreea
.

George Burcea și Viviana Sposub vor pleca într-o vacanță, cu fetițele actorului, la bunica lui în Botoșani. Fostul concurent de la Ferma, marca PRO tv, are planuri mari în vară. Vedeta vrea să petreacă alături de Ella și Clara, dar și de iubita sa, în locul lui natal. Actorul vrea, totodată, să-i împlinească dorința uneia dintre cele mai importante femei din viața lui: bunica care l-a crescut. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

George Burcea și Viviana Sposub vor pleca, alături de fetițele lui, într-o vacanță în Botoșani. Acolo, îi așteaptă bunica lui Burcea, femeia care a ajuns până la vârsta de 85 de ani și care l-a iubit necondiționat pe actor, având grijă de el încă de când era doar un bebeluș. 

george-burcea-6george-burcea-6

George Burcea și Viviana Sposub și-au planificat o vacanță cu fetițele actorului, din fosta căsnicie cu Andreea Bălan. După un divorț care i-a lăsat un gust amar, vedeta se simte un om împlinit, iar asta pentru că iubește din nou, are o carieră în ascensiune și multe proiecte pe plan profesional, dar și două fetițe superbe, pe nume Ella și Clara. 

Citește și: De ce se ceartă cel mai des Viviana Sposub și George Burcea:„Mi-ai scos peri albi!'

Citește și: Ce părere avea Viviana Sposub despre George Burcea când l-a întâlnit:”Tot ce e mai rău știam despre el”

Citește și: Raluca Bădulescu, prima apariție după ce a anunțat divorțul, la petrecerea VIVA!A slăbit enorm și a avut o ținută wow

Citește și: VIVA! Party 2022. VIVA la VIDA!Imagini din culisele celei mai mari petreceri a anului

George Burcea și Viviana Sposub, vacanță cu fiicele actorului, la bunica lui

Actorul are un mare vis împlinit, după divorțul de Andreea Bălan, acela de a-și putea lua fetițele la el acasă și de a petrece mai mult timp împreună, chiar și în vacanțe. Vara asta, el și iubita lui au decis că vor să meargă, alături de copile, la bunica actorului, în Botoșani. La rândul său, vedeta i-a promis bunicii sale, una dintre cele mai importante femei din viața lui, că îi va aduce strănepoatele să le vadă. În vârstă de 85 de ani, femeia nu a apucat să o cunoască decât pe fata cea mare, Ella. Pentru că Andreea Bălan și George Burcea au fost în plin divorț, nu s-a mai întâmplat să se viziteze, iar asta pentru că fetițele au rămas în grija artistei. La rândul său, Viviana Sposub se înțelege de minune cu fetițele actorului, care o adoră pe fosta concurentă de la Bravo, ai stil!. Într-un interviu pentru Fanatik, actorul a povestit care sunt planurile pentru la vară. 

„Prima vacanță în care vom merge va fi la bunica, la străbunică, la Botoșani. Pentru că bunica mea are 85 de ani și a apucat să vadă o singură strănepoată, pe Ella. Vrea să o vadă și pe cea mică, pe Clara.

I-am promis că o să mergem în vară să le vadă pe amândouă. Mereu când vorbesc cu ea îmi spune, așa cum sunt bunicile, străbunicile: ‘George, o singură dorință mai am: să-mi aduci strănepoatele și după aceea pot să mor ‘.

Eu sunt cel mai norocos că o am pe bunica pentru că ea m-a crescut de la două săptămâni. Ea m-a crescut și pe mine, și pe frații mei. Și-a crescut copiii, apoi nepoții, apoi strănepoții… surorii mele.

Acum o să mergem în vizită și cu fetele. Abia așteaptă. Plânge mereu, săraca, la telefon. O sun pe video. Bunica, la 85 de ani, are telefon cu video. Ea răspunde și zice: ‘Da, mamaie, care sunteți acolo?. Ea ne vede, ne răspunde pe video, dar tot ne întreabă care e acolo', a declarat George Burcea, pentru sursa citată. 

Viviana Sposub și George Burcea, pe covorul roșu la petrecerea VIVA! 2022

Joi seara, 2 iunie, a avut loc VIVA! 2022: Viva la vida!, cel mai așteptat eveniment monden al anului. Vedetele și-au etalat ținutele pline de culoare, în egală măsură elegante, sexy sau îndrăznețe, pe covorul roșu, la Clubul Diplomatic din București. Dress code-ul Colors in your eyes a fost respectat pe deplin. În nuanțe de albastru, s-au îmbrăcat și Viviana Sposub și George Burcea, care au atras toate privirile.

„Viviana muncește, eu mă distrez. În seara asta am venit să-i ridic eu moralul. O susțin pe Viviana, noi așa obișnuim. În momentul în care ea  are treabă vin și îi dau toată susținerea mea și invers. Noi așa suntem, așa funcționăm ca și cuplu. Cred că acesta este secretul', a spus George Burcea pentru sursa citată anterior.

Așa e la noi în familie. Facem cu rândul. De multe ori el e cel cu munca, și eu sunt acolo să-I ridic moralul. Prezint evenimentul alături de colegii mei de la matinalul Dimineața cu noi, am câteva emoții, nu pot să mint.

Dar mă bucur că în sfârșit s-au reluat evenimentele și ne putem întâlni cu toții și putem să ne distrăm cu toții', a completat și Viviana.

Sursă foto: arhivă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton