George Burcea, reacție incredibilă după ce Andreea Bălan a fost operată de urgență! Ce făcea actorul când mama fetițelor lui era pe patul de spital

 Oana Pantazi
.

În ziua în care Andreea Bălan a ajuns pe patul de spital cu un diagnostic ce presupunea o eventuală operație, George Burcea anunța că s-a vindecat de COVID… Din păcate însă, reacția fostului soț al artistei față de suferința mamei copiilor săi nu ar fi fost cea așteptată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum două zile, Andreea Bălan era internată de urgență, acuzând dureri înfiorătoare în zona abdomenului. Potrivit surselor cancan.ro, Andreea Bălan a avut un abces abdominal, pe care medicii l-au operat laparoscopic, la scurt timp după internare. Este vorba despre un abces al cavității abdominale este un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conținut purulent între organele interne. Boala este, de obicei, însoțită de durere severă.

„El nu s-a oferit să o ajute”

În ziua în care soția lui se afla pe patul de spital, George Burcea anunța că s-a vindecat de coronavirus, însă, deși mama fetițelor sale se afla într-o situație critică, actorul, se pare, nu a fost prea preocupat de soarta Andreei. Alături de noua sa iubită, Viviana Sposub, George s-a plimbat prin parc și a gătit cozonaci și sushi, fără să se gândească prea mult la momentele dificile prin care trecea fosta lui soție, menționează wowbiz.ro.

Ulterior, playtech.ro a menționat că actorul totuși s-a interesat de starea sănătății soției sale, în timp ce ea se afla în spital, în timp ce iubitul ei, Tibeiu Argint îi este alături din tot sufletul.

'Andreea Bălan nu a vorbit cu George Burcea deloc în ultima perioadă. Nici măcar când s-a aflat de problemele ei de sănătate, el nu s-a oferit să o ajute într-un fel sau altul, să se ocupe de chestiunile urgente… E adevărat, a acționat ca în perioada în care Andreea era pe patul de spital, la un pas de moarte…', a menționat o sursă pentru wowbiz.ro.

646×404-1646×404-1

Andreea Bălan s-a mai operat o dată la același spital

Anul trecut, în luna martie, Andreea Bălan trecea prin cele mai dificile momente ale vieții sale. Internată la același spital, artista urma să o aducă pe lume pe cea de a doua fetiță a ei și a lui George Burcea. Din nefericire, artista a făcut un stop cardio-respirator în timpul nașterii, medicii reușind să o resusciteze la scurt timp.

„Evoluţia şi starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătăţit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze şi să-i transmită cele mai bune gânduri din partea publicului. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijeşte.

Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenţie chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicaţie critică ce nu putea fi prevăzută la consultaţiile sau prin investigaţiile anterioare. Situaţia a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Potrivit statisticilor, sunt foarte rare aceste incidente: 1 la 80.000 de naşteri’, a declara purtătorul de cuvânt al spitalului atunci.

Citește și: Alina Pușcău, drumul din cartierul Sălăjan la Hollywood. Ce spune despre familie și viața sentimentală: „Ține de destin” / EXCLUSIV

Citește și: Donald Trump a avut trei soții și o lungă listă de amante! Președintele SUA s-a lăudat că a profitat de faimă pentru a face sex

Citește și: Elvira Deatcu are coronavirus. Actrița din VLAD a anunțat că toată familia a contractat virusul: 'Șocul a fost destul de mare'

Citește și: Alexandra Velniciuc iubește de aproape 20 de ani același bărbat! Cine i-a pus actriței inima pe jar: „Nu suntem căsătoriți, dar…”

Citește și: Cum arată Melanie Griffith în costum de baie, la 63 de ani. Urmează o dietă care îi poartă numele: iată meniul zilnic

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton