George Burcea, gest neașteptat după mesajul transmis pentru Andreea Bălan

 Lupescu Anca
.

După o perioadă lungă în care George Burcea și Andreea Bălan au decis să păstreze tăcerea cu privire la despărțirea lor, acum cei doi s-au hotărât să vorbească.

646×404-3646×404-3
Citește și: George Burcea, primele declarații după despărțirea de Andreea Bălan


După ce Andreea Bălan a făcut câteva declarații conform cărora cel care ar fi încheiat relația ar fi fost soțul ei, vedeta a apărut și la televizor, unde a vorbit despre situație.


'În decembrie și-a schimbat comportamentul. Nu mai era la fel, a mai lipsit niște nopți de acasă', a declarat artista.

Citește și: Dan Capatos, replică acidă pentru George Burcea: ' Tu puteai să omori pe cineva!'/ Soțul Andreei Bălan, testat pozitiv pentru cocaină


„Nu mă mai simt întreagă, este dureros să accepți, încă n-am făcut asta, încă sunt în stadiul de șoc și furie (…) de o săptămână nu am reușit să plâng și azi am plâns prima oară. Este o situație pe care eu nu am putut să o schimb, am tras de relație, dar nu am avut ce să fac


Nu mai era la fel de drăgăstos, afectuos și când l-am întrebat ce are mi-a spus niste lucruri care m-au durut. Mi-a spus în vacanță, în decembrie, că nu mai are sentimente pentru mine, dar nu am crezut', a mai spus Andreea Bălan.


La rândul lui, George Burcea a reacționat la tot ce s-a vehiculat în presă, inclusiv la acuzațiile pe care le-a făcut tatăl lui.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea îngroapă securea războiului de dragul fetițelor. Va avea loc întâlnirea de gradul zero între cei doi


„Dupã o perioada de 5 ani, am decis sã pun capãt relatiei cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, as dori sa le transmit urmãtorul lucru: vedeti-vã de gunoiul din propria viatã.

– Dacã nu mai locuim sub acelasi acoperis, nu inseamnã cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei si ii vizitez la 2-3-5 zile ( în functie de activitãtile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece si mai mult timp impreunã prin parcuri/ sãli de repetitii, platouri sau excursii.


– Dacã despre mine care sunt aici, in B, lângã copii, spuneti ca i-am abandonat, atunci ce parere aveti de pãrintii care i-au lãsat la maternitãti, i-au aruncat la cos, i-au lasat pe strãzi, la rude, vecini, au plecat din tara sau si mai rãu, au intrat în puscãrie din cauza unei crime, de exemplu…?!

De ei ce spuneti?', e doar o mică parte din mesajul transmis de George Burcea.

Citește și: Andreea Bălan, îngrijorată pentru soarta fetițelor, după despărțirea de George Burcea: „Vor avea acum o altă traiectorie în viață”


Însă la doar o zi după ce a postat acest mesaj, soțul Andreei Bălan a decis să îl șteargă de pe pagina lui, fără prea multe explicații.


Andreea Bălan a declarat că niciunul dintre ei nu a depus actele pentru divorț, însă cei doi nu mai locuiesc împreună.

Citește și: Cât de mult a măcinat-o pe Andreea Bălan despărțirea de George Burcea. Artista a slăbit mult: „Am ținut…”


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton