George Buhnici și soția lui, Lorena, primele imagini după scandalul celulitei. Cum s-au afișat cei doi, în București

 Oana Pantazi
.

Aflați încă în atenția publică, în urma scandalului declanșat de niște comentarii de-ale sale considerate jignitoare și sexiste făcute de jurnalist, George Buhnici și soția lui, Lorena au ieșit împreună la restaurant, într-o locație de fițe din Dorobanți. Iată unde s-au afișat cei doi soți!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Scandalul declanșat recent de George Buhnici, în urma unor afirmații controversate, a afectat-o și pe Lorena, soția lui, cei doi făcând față cu greu acuzelor ce le-au fost aduse în social media, unde au fost puși la zid de majoritatea internauților. Iată însă că, recent, trecând peste valul de hate din online, cei doi soți s-au afișat împreună, într-o zonă de fițe a Bucureștiului, unde au luat masa.

6969

George Buhnici și soția lui, Lorena, primele imagini împreună, după scandalul celulitei și al vergeturilor

George Buhnici și soția lui Lorena au devenit, din cauza unor afirmații controversate ale cunoscutului vlogger într-un interviu, inamicii publici numărul 1 în mediul online. Dacă în social media au reușit să limiteze reacțiile internauților, în viața reală nu se vor putea ascunde la nesfârșit. Așadar, deși ecourile scandalului iscat de George Buhnici nu s-au stins, cei doi soți s-au afișat împreună în oraș, unde au luat masa la restaurant.

Citește și: Ce amendă riscă George Buhnici după declarațiile controversate. CNCD demarează o anchetă: „Condiția femeii în societatea din România e una dificilă'

Citește și: Lorena Buhnici, decizie radicală după scandalul vergeturilor și al celulitei. Ce a făcut acum soția lui George Buhnici

Citește și: Antonia, atac subtil la adresa lui George Buhnici. S-a pozat în costum de baie, cu vergeturile la vedere

Citește și: Cum le răspunde Maia Morgenstern lui George Buhnici și Marinei Almășan, după ce au jignit femeile cu forme: „Avem dreptul la propriile noastre plăceri'

În acest weekend, George Buhnici și soția lui au fost surprinși de către paparazzii mediaflux.ro în timp ce se îndreptau spre Dorobanți, unde au luat masa la un restaurant de fițe din zonă. Cei doi doi soți s-au oprit la un restaurant de sushi, unde au petrecut împreună o oră. Ulterior, George Buhnici și-a condus soția la un salon de înfrumusețare din zonă și a așteptat, mai bine de două ore, în mașină, până ce Lorena a ieșit de acolo, mai scrie sursa citată.

De la ce a pornit scandalul

Săptămâna trecută, o declarație total neinspirată a lui George Buhnici a iscat un adevărat război în social media, fostul om de televiziune intrând în mijlocul unui scandal de proporții, care, în cele din urmă, i-a afectat și soția.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să fi și consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul', a spus Buhnici la Antena Stars.

Dar și mai tare a deranjat asocierea cu o minoră pe care George Buhnici a făcut-o atunci când s-a referit la soția sa, ulterior luând atitudine atât mii de internauți, cât și o mulțime de persoane publice.

„Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur! Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?', a spus George Buhnici, la XNS.

La scurt timp după izbucnirea scandalului în presă, BCR a decis să rezilieze contractul cu George Buhnici, cu care avea semnat un contract de imagine.

Ulterior, internauții au scos la lumină o postare mai veche de-a Lorenei Buhnici care comenta ironic despre o tânără supraponderală care se afla la plajă, în Turcia, pe care, de altfel, o și pozase. Iar asta a făcut ca multe dintre atacurile din online să fie îndreptate și împotriva ei.

Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf ‘profesionist. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta’, a scris la acea vreme Lorena Buhnici.

Foto: Instagram, mediaflux.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton