Generalul Ranco Pițu a vrut să o audieze pe Mihaela Rădulescu în calitate de martor, în dosarul Revoluției din '89: "I-am trimis..."

 Raiciu Adriana
.

Mihaela Rădulescu a participat la Revoluția din 1989 și a primit și certificat de revoluționat, pentru că s-a implicat activ. Recent, generalul Ranco Pițu a mărturisit că a vrut să o audieze în calitate de martor, dar vedeta de televiziune nu i-a răspuns.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Până la 53 de ani, Mihaela Rădulescu a trăit o mulțime de lucruri intense, pe care mulți nu reușesc să le trăiască nici într-o viață. Vedeta de televiziune a participat la Revoluția din 1989 și spunea că se „activase super-eroul din ea'. Ba chiar mai mult, după evenimentul care a marcat iarna anului 1989, aceasta a și primit un certificat de revoluționar, pentru că s-a implicat activ. În unele fotografii făcute la vremea aceea, Mihaela a fost surprinsă urcată pe tanc, alături de alți revoluționari și cu pistol în mână.

mihaela-radulescu-revolutie-1mihaela-radulescu-revolutie-1

Cred că se activase super-eroul din mine, simțeam nevoia să fiu lider, să mă implic, să fac ceva care să conteze. Ambiție de provincial, căpoșenie de Leoaică, febra vârstei, un cocktail pe care l-am consumat cu toată pasiunea. Am ajuns să lucrez la Guvern pentru că mă remarcasem la Revoluție, eram în filmul ăla total, ba pe baricade, ba traduceam în franceză și engleză pentru ziariștii străini și… am fost memorabilă (zâmbește), deci m-au chemat să lucrez în Guvernul Roman, la biroul de presă. Grozavă experiență, dar rapid plictisitoare pentru mine – urăsc până azi munca la birou„, ne declara Mihaela Rădulescu.

Citește și: Mihaela Rădulescu, mărturisiri neștiute despre Revoluție: „Eram în filmul ăla total, pe baricade' / EXCLUSIV

Citește și: A murit Victor Nunweiller, unul dintre cei șapte frați care au scris istorie la Dinamo. De la ei a pornit porecla „Câinii roșii'

Citește și: Delia a fost confundată pe stradă cu sora ei, Oana Matache: ‘Oh, mămicule, dar ce micuță ești, la televizor pari mai mare’. Cum a reacționat artista

Generalul Ranco Pițu a vrut să o audieze pe Mihaela Rădulescu în calitate de martor

Recent, în emisiunea 'Culisele Justiției', realizată de Laura Duță și difuzată pe DCNews.ro, Cătălin Ranco Pițu, procuror militar șef al Secției Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție din martie 2020, a declarat că a vrut să o audieze pe Mihaela Rădulescu, în calitate de martor.

Totuși, se pare că vedeta de televiziune a văzut mesajul primit, l-a citit, însă nu a răspuns niciodată.

„Am dorit să discutăm inclusiv cu Mihaela Rădulescu. I-am aflat numărul de telefon, am apelat-o în mai multe rânduri, i-am trimis și un mesaj pe care știu că l-a citit, însă nu mi-a răspuns niciodată. I-am zis cine sunt și că îmi doresc ca atunci când va fi în țară să avem o discuție despre ce cunoaște ea. Voiam să o audiez în calitate de martor', a zis generalul Cătălin Ranco Pițu la DC News și DC News TV.

Totodată, moderatoarea emisiunii a spus că mărturia vedetei ar putea fi o pagină de istorie.

„Mihaela Rădulescu nu a fost singurul civil înarmat, au fost zeci de mii de civili înarmați. Din CC s-au înarmat primii civili. Intrând în sediul Comitetului Central, au găsit pe jos armamentul lăsat pur și simplu acolo de membrii din Direcția a Cincea și militari USLA. Au fost zeci de pistoale automate, cu muniție de război, lăsate pe podea sau în anumite încăperi nepăzite din CC. Și așa au ajuns primii civili înarmați. Unii le-au și folosit', a mai zis generalul la DC News și DC News TV.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton