Ce probleme au gemenele lui Mihai Morar, înainte de Evaluarea Națională: "Cu școala e groasă rău de tot"

 Laciu Andreea
.

Gemenele lui Mihai Morar trec prin niște emoții uriașe în acest an școlar. Se pare că schimbările constante făcute de autorități le-au cam dat peste cap, înainte de Evaluarea Națională. Cezara și Mara sunt acum eleve în clasa a 8-a și vor trece anul viitor prin primul mare examen din viața lor. Deși prezentatorul este cât se poate de mândru de fiicele lui, nu se poate spune că este la fel de bucuros atunci când vine vorba despre deciziile luate de Ministerul Educației.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, au împreună trei fete minunate. Cezara și Mara sunt gemene, iar la niște ani distantă a venit pe lume și micuța Roua, care este acum în grupa mică de la grădiniță. Fiicele mai mari au început acum clasa a 8-a și se pregătesc deja pentru Evaluarea Națională. Chiar dacă a sperat că școala românească se va mai schimba în bine odată cu trecerea timpului, prezentatorul este foarte dezamăgit de starea actuală a sistemului de învățământ.

gemenele-lui-mihai-morar-1gemenele-lui-mihai-morar-1

Gemenele lui Mihai Morar se pregătesc pentru Evaluarea Națională

Cezara și Mara s-au întors pe băncile școlii, dar noile reguli stabilite de Ministerul Educației pentru elevii din România l-au întristat încă o dată pe tatăl lor. Mihai Morar susține că școala românească a rămas la fel de învechită ca sistem, în pofida evoluției tehnologice.

„Cu școala e groasă rău de tot. Fetele mari sunt în clasa a 8-a și au Evaluarea Națională și iar au schimbat ăștia, nu mai contează mediile din timpul gimnaziului, o nebunie totală. Retrăiesc cu ele emoțiile pe care le-am avut eu, când eram de vârsta lor, și îmi dau seama că, deși s-au schimbat atâtea, băi, școala a rămas la fel de veche. Adică unele lucruri în țara aceasta nu se schimbă, cu toată tehnologia, cu tot fashion-ul, cu tot progresul, școala românească e fix la fel', a declarat Mihai Morar, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: Cum se înțelege Mihai Morar cu Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Dacă mai facem un copil, îi…' / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Imagini de la petrecerea pe care i-a organizat-o Victor Slav fiicei lui. El a lipsit de la evenimentul organizat de Bianca Drăgușanu

Citește și: De ce a renunțat Mihai Morar la televiziune, după mai bine de 10 ani: „A fost un sentiment de eliberare'

Citește și: Alex Zănoagă, mesaj surprinzător după ce a pierdut meciul cu Bobicioiu: „Am rămas în picioare datorită lui Domi”

Cum s-a adaptat Roua la grădiniță

Surpriza acestuia an a venit din partea micuței Roua. Mezina familiei Morar s-a adaptat mai bine decât se așteptau părinții ei. Adoră colectivul și s-a integrat perfect chiar din primele zile.

„Cea mică este în grupa mică la grădiniță și ea este surpriza sezonului. Ne-am făcut ca părinți atâtea griji, cum își face orice părinte, că o să plângă când o să o lăsăm acolo, că o să vrea acasă, că nu o să doarmă dacă nu e mami lângă ea, că nu o să mănânce. Știi, întrebările, fricile oricărui părinte. Și vreau să zic că nimic din acestea nu s-a întâmplat.

Din prima zi când s-a dus la grădiniță a dormit, a mâncat tot, a stat la program normal, adică prelungit. Nicio problemă cu ea. Nu plânge că vrea la mami. Absolut surprinzători sunt copiii, de asta toate temerile noastre sunt doar în capul nostru. Mai bine să lăsăm viața să se întâmple că ea oricum se întâmplă după alte reguli decât fricile noastre', a completat Mihai Morar.

Cu cine seamănă gemenele lui Mihai Morar

Mara și Cezara au devenit niște adevărate domnișoare, iar asemănările sunt împărțite, căci una dintre ele aduce mai mult cu mama, în timp ce sora ei geamănă amintește mai mult de tată.

„Fetele mari încep să semene din ce în ce mai mult cu ele însele, ca să zic așa. E împărțită treaba. Când stai în fiecare zi împreună, ai impresia că toți suntem la fel, că avem același chip toți. Nu știu, Roua, de exemplu, este o combinație între gemene, între Mara și Cezara, între mine și Gabriela. Una dintre gemene seamănă mai mult cu mine, cealaltă mai mult cu mami. Au și ceva din bunici. Deci, sunt ale noastre, clar, asta este important', a concluzionat Mihai Morar, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton