Cât de geloasă e Iulia Vântur pe admiratoarele partenerelui ei, Salman Khan: „Este iubitul lor imaginar”

 Dumba Gabriela
.

Iulia Vântur dă de înțeles că nu este geloasă pe admiratoarele iubitului ei, Salman Khan, având în vedere că starul indian pe ea o iubește de 10 ani. Admirația și chiar dragostea admiratoarelor rămâne una platonică, spune Iulia Vântur, Salman Khan fiind iubitul imaginar al fanilor din lumea întreagă și nicidecum unul real.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cât de geloasă e Iulia Vântur pe admiratoarele partenerului ei, Salman Khan. Iulia Vântur a strălucit pe covorul roșu de la VIVA! party 2022, dar nu am avut nici în acest an onoarea de a o avea invitată alături de iubitul ei, Salman Khan. Actorul indian este, de peste 10 ani, partenerul de viață al Iuliei, însă relația lor este cât se poate de discretă.

Iulia-Vantur-Viva-party-2022-1Iulia-Vantur-Viva-party-2022-1

Cât de geloasă e Iulia Vântur pe admiratoarele partenerelui ei, Salman Khan

Nu este doar cel mai renumit actor de la Bollywood, ci și unul dintre cei mai doriți. Salman Khan are fane nu doar în India, ci peste tot în lume.

Dacă pentru unele femei acest lucru ar putea fi deranjant, iată că pentru Iulia Vântur nu constituie o problemă, ba chiar nu se simte nici amenințată și nici deranjată de doamnele și domnișoarele care râvnesc la iubitul ei.

Iulia nu are nimic împotriva relațiilor platonice.

„Ba da, mereu trebuie să fie. E ok, pot spune în continuare că este iubitul lor imaginar. Eu cred că toată lumea poate să viseze la oricine', a explicat Iulia Vântur pentru Ego.ro

Citește și: Brigitte n-a știut în ce s-a băgat când s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Ce s-a aflat acum despre familia afaceristului

Citește și: Brigitte a fost bătută și târâtă pe jos în public de soțul ei, Florin Pastramă. Imaginile șocante surprinse în parcarea unui supermarket

Citește și: Ce sfat a primit Iulia Vântur de la Salman Khan la început de carieră: Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit’ / EXCLUSIV

Ce sfat a primit Iulia Vântur de la Salman Khan la început de carieră

Salman Khan, prin puterea exemplului, a încurajat-o pe româncă să își valorifice aptitudinile în muzică și actorie.  Cum e să lucrezi cu Salman Khan, cât de diferit este el pe plan profesional față de viața de zi cu zi, ne-a povestit Iulia.

El oricum e workaholic, îi place foarte mult să muncească, cred că și în timpul liber muncește, cred că e la fel, nu e nicio diferență , la fel de implicat, devotat sută la sută în tot ceea ce face. Având o experință de peste 30 de ani în domeniu, îți imaginezi că și oamenii din jurul lui îi cer sfatul în anumite privințe, evident că lucrurile se întâmplă într-o simbioză cumva’.

Fosta prezentatoare TV a primit și ea un sfat prețios de la celebrul actor indian și l-a pus în practică. El a fost cel care m-a încurajat de fapt să merg pe drumul acesta, chiar și atunci când eu nu credeam. Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit și asta m-a și convins la un moment dat când mi s-a spus: ‘Ai primit un dar, folosește-te de el și îmbunătățește-l!'.

Acela a fost momentul în care am decis să iau lecții de canto, astfel încât cei care mă scultă să aibă într-adevăr o experință completă. Trebuie să fii acolo prezent sută la sută, despre asta e vorba și în actorie și în muzică.

Dacă dai totul, dacă te implici cu totul, nu ai cum să dai greș și oamenii simt chestia asta, așa cum probabil s-a întâmplat și atunci când am prezentat „Dansez pentru tine’ oamenii simțeau că noi suntem acolo trup și suflet în proiectul respectiv’, a declarat, pentru revista VIVA!, Iulia Vântur.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton