Geanina de la Insula iubirii a născut. Prima imagine cu bebelușul

 Stamen Diana
.

Veste mare în lumea showbiz-ului românesc. Geanina de la Insula iubirii a născut un băiețel perfect sănătos. Fosta concurentă de la Antena 1 a postat prima imagine cu bebelușul.

Așteptarea a luat sfârșit, iar Geanina de la Insula iubirii a născut un băiețel. Costas și soția lui sunt în culmea fericirii și așteptau cu mare nerăbdare momentul în care își vor strânge copilul în brațe.

Fosta concurentă de la Insula iubirii se mândrește cu fiul ei pe rețelele de socializare și trăiește sentimente de nedescris. Geanina și Costas de la Insula iubirii au devenit părinți pentru prima dată și cu siguranță se vor descurca de minune în acest rol.

Cei doi au demonstrat că se iubesc cu adevărat, iar după terminarea emisiunii de la Antena 1 și-au format o familie. Deși mulți nu le mai dădeau șanse, Geanina și Costas de la Insula iubirii sunt acum foarte fericiți împreună și au lăsat în urmă toate problemele.

FOTO: Facebook

GeaninaGeanina
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton