Vedetele si secretele machiajului lor

 Revista VIVA
.

Vedetele stiu ca un machiaj reusit este esential in orice ocazie, iar recent au descoperit secretele lui „Joviale', noul fond de ten lansat de Ivatherm. Daniela Nane si Melania Medeleanu au fost primele care au beneficiat de efectele spectaculoase ale fondului de ten, lasandu-se machiate de celebrul make-up artist Miki Puran.

Machiajul dermocosmetic este special conceput pentru tenul sensibil, cu pigmenti 100% minerali, fara parfum si fara parabeni.

Fondul de ten nu numai ca iti schimba infatisarea, dar iti protejeaza tenul de poluarea din atmosfera, de schimbarile bruste de temperatura, deshidratare si de efectul extrem de nociv al ultravioletelor.

Pe o piele sanatoasa, ingrijita si bine hidratata, fondul de ten arata mai bine. Formula JOVIALE este bogata in ingredienti activi hidratanti, iar datorita lor, pielea se mentine supla, fina si elastica.

Afla aici mai multe despre noul fond de ten Joviale de la Ivatherm.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton