Vedetele au sărbătorit prin sport aniversarea unui centru de fitness

 Adina Rosetti
.

Unul dintre cele mai moderne centre de fitness din capitală, Sky Wellness a sărbătorit un an de zile de la deschidere. Evenimentul celebrat chiar în incinta centrului de lux a adunat mai multe persoane publice din România care au acceptat provocarea de a arata cât de mult iubesc sportul.

 

Evenimentul prezentat de Ela Voineag le-a avut in prim plan pe Paula Seling, Giulia, Cosmina Păsărin, Xonia, Amna, Mirela Stelea, Alina Puşcaş. Cei prezenţi la eveniment au descoperit cele mai ascunse pasiuni sportive ale vedetelor şi s-au distrat alături de ele. Cosmina Păsărin a surprins cu noua ei pasiune sportivă, frumoasa brunetă joacă golf de cateva luni şi se pricepe foarte bine.

 

Paula Seling, una dintre cele mai talentate cântareţe din industria muzicala autohtona, petrece ore în şir în sala de fitness, iar la evenimentul Sky Wellness, Paula a uimit pe toată lumea cu condiţia ei fizică. Artista a ridicat cu usurinta 18 kg pe un brat si a facut exercitii la presa cu peste 100 de kilograme.

 

Demonstraţiile de la Sky Wellness au continuat cu Alina Puşcaş, frumoasa prezentatoare a Antenei 1, care ştie că un fizic impecabil este necesar pentru meseria ei, aşa că aleargă 8 km pe zi. Alături de antrenorul Sky Wellness tânăra actriţă a făcut o demonstraţie de Insanity Training, un curs extrem de intens unde lucrezi doar cu greutatea corpului.

 

Cosmina PasarinCosmina Pasarin

 

Foto PR

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton