Pink și fiul ei în vârstă de 3 ani, depistați pozitiv cu coronavirus! "Cred că nu m-am rugat mai mult în viața mea!"

 Oana Pantazi
.

Cântăreața Pink a dezvăluit recent că ea și fiul ei au fost depistați pozitiv cu coronavirus, în urmă cu două săptămâni, însă a vorbit despre asta abia acum, menționând că urmează să doneze 1 milion de dolari pentru combaterea pandemiei.

Încă un nume a apărut pe lista tot mai lungă a celebrităților infectate cu noul coronavirus: Pink. Din fericire, artista și fiul ei în vârstă de 3 ani se află acum în afara oricărui pericol, după două săptămâni de tratament și izolare.

Am fost foarte, foarte bolnavi

„În urmă cu două săptămâni, fiul meu, de trei ani, Jameson, şi eu am prezentat simptome de COVID-19. Din fericire, medicul nostru de asistenţă primară a avut acces la teste şi rezultatele au fost pozitive', a scris ea pe contul său de socializare. „Familia mea era deja autoizolată în casă şi am continuat să facem acest lucru în ultimele două săptămâni după instrucţiunile medicului nostru. În urmă cu doar câteva zile, am fost testată din nou şi acum rezultatele sunt negative”, a mai scris Pink.

Într-un interviu pe Instagram, citat de billboard.com, artista a dat însă mai multe detalii despre momentele groaznice prin care ea și fiul ei au trecut.

„Am fost foarte, foarte bolnavi. Fiul meu în vârstă de 3 ani, Jameson, s-a simțit cel mai rău. Au fost multe nopți în care am plâns și cred că nu m-am rugat mai mult în viața mea”, a mărturisit artista.

„La un moment dat m-am auzit spunând: M-am gândit că ne-au promis că copiii noștri vor fi OK. Dar nu e nicio garanție. Nimeni nu e ferit de asta”, a mai adăugat artista, al cărei soț, Carrey, și fiică, Willow, din fericire nu au contractat boala.

„Jameson’s a fost foarte, foarte bolnav”, a explicat Pink. Am ținut un jurnal al simptomelor sale din ultimele săptămâni, la fel și pentru mine. El avea încă, trei săptămâni mai târziu, 37.7 C temperatură… A fost un roller coaster. Unul diferit pentru fiecare dintre noi”, completând că cel mic a avut febră trei săptămâni, diaree, apoi constipație și că a fost letargic și apatic.

Pink donează 1 milion de dolari în lupta împotriva COVID-19

Artista a criticat însă guvernarea actuală și, implicit, pe președintele Trump, considerând tot acest lanț de îmbolnăviri „un eşec al guvernului nostru de a nu face testarea mai accesibilă. Această boală este gravă şi reală. Oamenii trebuie să ştie că sunt afectaţi tinerii şi bătrânii, sănătoşi şi nesănătoşi, bogaţi şi săraci şi trebuie să facem testarea gratuită şi accesibilă la scară largă pentru a ne proteja copiii, familiile, prietenii şi comunităţile noastre”, a mai scris artista pe contul său de Instagram.

Pink a mai anunţat și că se va implica în lupta împotriva COVID-19, artista urmând să doneze 1 milion de dolari.

Foto: Instagram

Copii-Pink-2-1024×683Copii-Pink-2-1024×683
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton