Penelope Cruz, in primele imagini din cel mai asteptat calendar al anului

 Revista VIVA
.

Frumoasa de origine latina, actrita Penelope Cruz va fi personajul principal al Calendarului Campari 2013, publicatie anuala in editie limitata, care si-a castigat in timp statutul de obiect de colectie.
Tot azi Campari dezvaluie si identitatea fotografului pe a carui viziune artistica se bizuie intregul proiect de imagistica, ce face posibila ilustrarea mereu surprinzatoare si exuberanta a celebrului Calendar Campari. Un protagonist in sine, de aceeasi importanta, este si Kristian Schuller, fotograf parizian renumit, de origine romana.

In anticiparea celei de-a 14a editii, a carei inaugurare va avea loc toamna aceasta, in atmosfera sofisticata metropolitana a citadelei italiene Milano, primele imagini behind the scene deconspira ambianta si starile de spirit spontane de pe platourile foto.

Tema calendarului ramane insa o necunoscuta, o componenta invizibila ce urmeaza a fi divulgata in aceasta toamna pe fondul unui conglomerat de evenimente de mare fast, o demonstratie de lux si eleganta impunatoare cu ecouri internationale puternice.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton