Nicholas Cage - La Balul de Halloween de la Palatul Parlamentului (Update)

 Revista VIVA
.

Aflat in Romania pentru a filma „Ghost Rider – Spirit of Vengeance”, Nicholas Cage a participat la cea de a sasea editie a Balului de Halloween organizat de asociatia Ovidiu Rom.

Actorul in varsta de 46 de ani a intrat in Palatul Parlametului tinandu-si sotia de mana (Alice Kim Cage, 26 ani) si fiul in brate (Kal-El, 5 ani). Celebrul star hollywoodian este recunoscut nu numai pentru rolurile sale exceptionale (el a luat Oscarul in 1995 pentru rolul din „Leaving Las Vegas”), ci si pentru generozitatea sa de a participa la numeroase actiuni caritabile.

Nicholas Cage s-a aplecat asupra cauzelor umanitare dupa cu a jucat alaturi de Ethan Hawke (care de altfel l-a invitata in Romania la Balul de Halloween organizat de mama sa) in filmul „Lord of War” (2005).

Personalitatile autohtone care au avut norocul sa stea la acceasi masa cu Nicholas Cage au fost: Andreea Marin, care a intrat in sala de bal cu doar cateva secunde inainte de inceperea evenimentului, Cristian Mungiu, care s-a remarcat printr-o eleganta si o modestie remarcabile, raspunzand cu amabilitate jurnalistilor, Valentina Pelinel, care a purtat o rochie lunga, neagra, mulata, Monica Barladeanu, Margareta Paslaru si Ministrul de Externe Teodor Baconschi.

Dress code-ul acestei editii a balului a fost „Anii ’50”, iar invitatii au respectat sau au reinterpretat tema, in functie de stilul lor personal: daca multi barbati au optat pentru costume de Elvis, peruci asortate si ochelari de soare, multe doamne au incercat sa imite stilul actritelor Audrey Hepburn, Marilyn Monroe sau Rita Hayworth.

Misiunea asociatiei Ovidiu Rom, „Fiecare copil in gradinita”, a fost sustinuta de cei 600 de invitati ai balului, care au donat in total 500.000 Euro. Aceasta suma va ajuta ca 1200 de copii sa beneficieze de conditii normale de invatare.

Un colier de aur alb cu 267 de diamante, care a fost purtat de Laura Cosoi in seara balului, a fost donat de Rafael&Sons celui care a oferit cea mai mare donatie, dar in final colierul s-a intors la Ovidiu Rom prin generozitatea E.ON., care l-a cumparat cu 21.000 Euro si la donat asociatiei condusa de Leslie Hawke.

Gazdele serii au fost Laura Cosoi si Smiley, iar pe scena a urcat si Loredana pentru un recital.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton