[FOTO] Vedete pe covorul roşu la On Air Music Awards

 Adina Rosetti
.

Cei mai buni muzicieni, promoteri şi compozitori din industria muzicală românească s-au întâlnit aseară la Teatrul Naţional din Bucureşti, cu ocazia primei ediţii a galei On Air Music Awards, eveniment ce îşi propune să reunească şi să premieze cei mai buni profesionişti ai muzicii româneşti. 

 

LaLa Band, Smiley şi Robin and The Backstabbers au fost singurii care au plecat acasă cu două trofee.

LaLa Band a urcat pe scenă de doua ori, pentru a primi premiul pentru Cel mai căutat artist pe Google şi Premiul Special, Smiley a obţinut premiul pentru Cel mai vizualizat videoclip pe Youtube şi Cel mai bun videoclip, iar Robin and The Backstabbers au fost desemnaţi Cea mai bună trupă de rock alternativ şi Artistul Anului.

 

Cele mai hot apariţii la On Air Music Awards

 

Gala de la Teatrul National a fost prezentată de Vali Bărbulescu, al cărui întreg discurs s-a inspirat din poveştile cu mafioţi. Pe lângă decernarea premiilor, organizatorii au pregătit mai multe momente speciale, printre care recitalurile live susţinute de Viţa de Vie, Grasu XXL, Corina, Trio Zamfirescu, Andra & What’s Up, LaLa Band şi Vunk şi lansarea noului videoclip HI-Q, „Luni”.

 

Vezi aici lista completă a câştigătorilor

 

Adina BuzatuAdina Buzatu

 

Foto: Cristi Duminecioiu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton