[FOTO] Vedete la un eveniment de modă exclusivist

 Adina Rosetti
.

La sfârsitul săptămânii trecute, Andreea Esca şi Alexandre Eram, Simona Pătruleasa, Oana Cuzino şi Camelia Şucu si alte vedete au participat la un eveniment de modă exclusivist organizat în magazinul Brunello Cucinelli.

 

Cu ocazia aniversarii unui an de la deschidere, Presedintele si Directorul General al companiei Brunello Cucinelli SpA, si-a facut aparitia pentru  prima data in Romania, vineri seara 27 septembrie, la evenimentul exclusiv  organizat in cadrul boutique-ului care-i poartă numele.

La eveniment au luat parte un numar restrans de invitati, printre care s-au  numarat clientii fideli ai brandului, reprezentati din presa si vedete autohtone.  Fiecare dintre acestia s-au bucurat de o atentie speciala din partea designerului. Domnul Cucinelli s-a declarat incantat de boutique-ul de la Bucuresti, de  arhitectura cladirii si pozitionarea acesteia, intr-o zona absolut speciala, promitand ca va reveni in urmatorii ani in Romania.

Camelia SucuCamelia Sucu

Foto: Cristi Duminecioiu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton