[FOTO] Vedete la lansarea pe DVD a filmului Poziția Copilului

 Adina Rosetti
.

Joi, la sala New York din World Trade Center Bucuresti a avut loc lansarea DVD-ului Poziția Copilului', peliculă care a câștigat in acest an trofeul Ursul de Aur' la Berlin și este propunerea României la Oscar 2014.

 

La eveniment au participat peste 250 de invitați manageri de top din industria bancară și financiară, din telecomunicații, industria alimentară, industria de media, dar și reprezentanți ai instituțiilor statului, precum și corpul diplomatic aflat la București. De la lansare nu puteau lipsi membrii echipei filmului, în frunte cu Ada Solomon, Luminița Gheorghiu, Bogdan Dumitrache și Ilinca Goia.

 

Poziția Copilului este cel mai de success film românesc din ultimul deceniu, depășind toate recordurile în materie de spectatori.

 

DVD-ul conţine un making of al peliculei, scene inedite, care nu au rămas în varianta finală, precum şi înregistrarea ceremoniei de decernare a premiilor de la Berlin, si va putea fi găsit în reţeaua de librării Cărtureşti, Humanitas, Librarium Bastilia, precum şi la Librăria „Anthony Frost” din Capitală.

Ada Condeescu si Tiberiu CapudeanAda Condeescu si Tiberiu Capudean

Foto: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton