Cum arăta Valentina Pelinel acum 10 ani. Încă de atunci își dorea să aibă gemeni

 Oana Popoiag
.
cum arăta Valentina Pelinel acum zece anicum arăta Valentina Pelinel acum zece ani

Valentina este în culmea fericirii, după ce zilele acestea s-a căsătorit cu Cristi Borcea și a anunțat că urmează să aibă gemeni. Deși gemeni și-a dorit dintotdeauna, așa cum a mărturisit pentru VIVA! mai demult, în urmă cu circa 10 ani vedeta avea alte planuri, un apartament la New York și un alt partener de viață. Iată cum arăta Valentina Pelinel acum 10 ani!

Valentina Pelinel și-a văzut visul cu ochii și, în sfîrșit, după ani de așteptare, o dată cu eliberarea din închisoare a lui Cristi Borcea, cei doi și-au unit destinele la Starea Civilă. Cum o bombă nu vine niciodată singură, vedeta, care mai are cu fostul acționar al Dinamo un băiețel de doi ani, Milan, a anunțat totodată că este însărcinată cu gemeni.

Cum arăta Valentina Pelinel acum 10 ani

Ce nu știu mulți este că Valentina Pelinel își dorea încă de acum 10 ani să aibă gemeni, așa cum a declarat la vremea aceea pentru VIVA!. ' Îmi doresc copii, dar nu repede, ci la momentul în care vrea Dumnezeu să se întâmple. Atunci voi fi pregătită. Mă gândesc uneori ce mult mi-ar plăcea să am gemeni, dar așa ceva implică tratamente și nu am încă o părere definită despre astfel de intervenții, mai ales că eu sunt sănătoasă și pot face copii natural', declara vedeta care în urmă cu zece ani era căsătorită cu Cristian Boureanu.

În urmă cu circa zece ani, Valentina avea un apartament de două camere la New York, în Manhattan, la etajul 21 al unui zgârie-nori, pe care și-l cumpărase în 2007 cu forțele proprii. Vedeta a realizat o ședință foto pentru VIVA! în acel apartament, scos între timp la vânzare, se vehiculează. Pe vremea aceea, vedeta se reîntorcea la imobilul ei din New York o data la două luni, însă acum viața în România pare să-i ofere tot ce și-a dorit vreodată.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Andreea Marin este pregătită oricând să devină din nou mamă: 'Dacă Dumnezeu vrea să mai fac un copil, așa se va întâmpla'

Simona Halep a plecat în vacanţă în Croaţia! Cine o însoţeşte pe campioană

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton