Cum arată și ce vârstă are noua iubită a lui Dinu Maxer: „Nu este mult prea tânără. Are...”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată și ce vârstă are noua iubită a lui Dinu Maxer. Dinu Maxer și Deea Maxer au divorțat în urmă cu o lună, după 14 ani de mariaj și 17 ani de relație. Dinu Maxer a confirmat recent că are o nouă iubită, o domnișoară alături de care a fost surprins la o petrecere, într-un club din Capitală. Dinu Maxer a oferit mai multe detalii despre iubita sa, la Antena Stars și a menționat că tânăra are 36 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și ce vârstă are noua iubită a lui Dinu Maxer. Artistul Dinu Maxer, 48 de ani, este un burlac proaspăt divorțat și, după cum se vede, e foarte dorit de femeile pe care le întâlnește. După ce a încheiat mariajul de 15 ani cu Deea Maxer, artistul a fost văzut în compania altei femei. Dinu Maxer a confirmat că și-a refăcut viața cu o domnișoară, la o lună după ce a depus actele de divorț. Cântărețul a menționat că noua sa iubită nu este o persoană publică și că amândoi își doresc discreție. Imediat după ce a făcut anunțul, mulți l-au criticat spunând că și-a ales o parteneră mult mai tânără decât el. Dinu Maxer a simțit nevoia să clarifice acest aspect și a precizat că partenera sa are 36 de ani.

index-24-1index-24-1

Cum arată și ce vârstă are noua iubită a lui Dinu Maxer

Dinu Maxer are o nouă parteneră, iar din primele imagini surprinse de paparazzi Click!, este vorba de o femeie brunetă cu părul lung și cu forme voluptoase. A ieșit la iveală și o fotografie cu chipul domnișoarei misterioase, care l-a sedus pe Dinu Maxer. Tânăra are ochii căprui migdalați, buzele volulptoase, pielea arămie și un look exotic, potrivit imaginii publicate de Click!.

Citește și: Cum a reacționat Deea Maxer după ce Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită: „Nu am…'

Citește și: Când s-au despărțit prima dată Dinu și Deea Maxer: „Ne-am distanțat în momentul în care…’

Citește și: Dinu Maxer, dezvăluiri despre despărțirea de Deea: „Pentru băiețelul meu erau un stres certurile noastre’ Cum a reacționat copilul când a aflat că părinții lui vor divorța

Dinu Maxer a precizat pentru Antena Stars că partenera sa are 36 de ani și diferența de vârstă dintre ei nu este atât de mare, după cum s-a speculat inițial.

Relația este la început și este normal să vă spun lucrurile normale și firești. Într-adevăr, s-a scris că este mult prea tânără. O să vă spun că nu este mult prea tânără și are 36 de ani. Și lucrurile astea ne poziționează într-o zonă de cuplu matur. Nu se joacă cu cuvintele', a mai spus Dinu Maxer în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Dinu Maxer a confirmat că este într-o relație, după divorțul de Deea

Dinu Maxer a confirmat că este într-o relație cu o brunetă misterioasă, la nici două luni după ce a divorțat de Deea Maxer. Artistul a declarat că este într-o nouă idilă cu o domnișoară, însă totul este abia la început. Dinu Maxer a fost prezent la ziua de naștere a actualei iubite, unde a fost surprins de paparazzii, acum câteva zile.

'Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. ', a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate la Antena Stars.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton