Cine este Bănel Nicoliță. A divorțat de soție din cauza pasiunii pentru fotbal

 Laciu Andreea
.

Cine este Bănel Nicoliță. Este unul dintre cei mai îndrăgiți fotbaliști români din istoria acestui sport și a impresionat pe toată lumea cu talentul lui, descoperit de la vârstă fragedă. Din păcate însă, sportul pe care l-a iubit atât de mult i-a adus și multă suferință în viața personală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Uneori pasiunea te poate distruge, iar acest lucru s-a dovedit a fi cât se poate de adevărat în cazul lui. Acum în vârstă de 37 de ani, Bănel și-a asumat mereu cu onestitate greșelile și a recunoscut singur care a fost cauza divorțului din urmă cu câțiva ani.

banel-nicolita-1banel-nicolita-1

Cine este Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță s-a născut în data de 7 ianuarie 1985, la Brăila. Este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români și a jucat o mare parte din carieră la FC Steaua București. Are în palmares un total de 64 de meciuri în competițiile europene pentru această echipă, la doar 8 meciuri distanță de Marius Lăcătuș.

Avea doar 14 ani atunci când a intrat în echipa de fotbal din localitatea natală la clubul „Unirea Făurei”. Doi ani mai târziu, a ajuns în divizia C, la echipa „Dacia Unirea Brăila”.

Cine este Bănel Nicoliță. Ulterior a fost luat în echipa Steaua București, cu care a ajuns să joace de trei ori consecutiv în grupele UEFA Champions League, având în palmares 15 meciuri în total în această competiție. A ajuns să joace și în echipa națională a României, unde a purtat același număr pe tricou ca la debutul în Divizia A: 16.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Bănel Nicoliță după divorț: „Nu mai aveam bani de nimic și atunci am fost nevoit să iau atitudine”

Citește și: Lia Bugnar, în vacanță alături de un alt bărbat, după despărțirea de Anghel Damian: „Știu că mă pot baza pe el oricând”

Citește și: În ce relații a rămas Bănel Nicoliță cu fosta soție. Cristina a spus adevărul: „Fiecare decide pentru el însuși”

Citește și: Răzvan Simion a împlinit 42 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui, Daliana Răducan: „Te iubesc mai mult decât…'

A fost premiat de Traian Băsescu

Cine este Bănel Nicoliță. A fost recunoscut drept unul dintre cei mai muncitori jucători din campionatul intern. Talentul lui sportiv i-a atras inclusiv aprecierea fostului președinte al României, Traian Băsescu. Acesta i-a oferit Medalia „Meritul Sportiv”, clasa a II-a, în data de 29 martie 2006, conform Kfetele. Ulterior, după calificarea de la Euro 2008, a fost medaliat din nou.

În anul 2016, și-a reziliat contractul semnat în anul anterior cu FC Viitorul, apoi a decis să se retragă ca fotbalist. A revenit în orașul natal, unde a devenit președintele clubului local CS Făurei, din liga județeană Brăila.

A divorțat de Cristina din cauza fotbalului

Cine este Bănel Nicoliță. Fotbalul l-a ridicat pe culmile succesului, dar din cauza investițiilor excesive pe care le-a făcut din punct de vedere financiar în echipa din Făurei, și-a pierdut soția. Bănel și Cristina au ajuns la divorț în anul 2020, deși au împreună două fetițe minunate. Chiar fostul fotbalist a recunoscut că acest lucru va rămâne regretul vieții lui.

„Regretul pe care îl am este faptul că m-am dus acolo, am băgat nişte bănuţi 5 lei, 10 lei, nu contează, şi nu am fost apreciat! Primăria, da, ajută. Mi-a dat 2 miliarde, de exemplu, dar îţi dădea banii la 3 luni, la 6 luni, la 9 luni. Păi tu 2 luni de zile ce mâncai? Când tu faci zi de zi antrenamente! Fosta soţie nu a fost de acord, de asta am ajuns la divorţ!

Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta, dar iubind fotbalul şi îmi doream aşa de mult să fac ceva…'a mărturisit Bănel Nicoliță, într-un interviu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton