Cele mai frumoase ţinute la Glam Green Party by Unica.ro

 Adina Rosetti
.

Aseară la Gargantua Anniversaire, a avut loc Glam Green Party, cea mai verde petrecere a sezonului, la care vedetele s-au întrecut în ţinute elegante şi primăvăratice. Iată care au fost cele mai frumoase apariţii al evenimentului care a avut ca dress code… verdele!

 

 

colaj ALEXANDRA BADOI

 

Alexandra Bădoi a fost fabuloasă într-o rochie de un verde închis, cu trenă, semnată Cristallini. Deşi lungă, rochia a avut un decolteu îndrăzneţ şi o crăpătură foarte sexy, iar Alexandra a pozat ca o adevărată divă conştientă de puterea sa de seducţie.

 

Gianina Ilies

 

La polul opus, Geanina Ilieş a optat pentru un verde deschis, crud, şi o rochie scurtă din dantelă Juicy Couture, foarte în tendinţe, pe care a accesorizat-o cu un clutch si sandale foarte colorate, obţinând o combinaţie îndrăzneaţă.

 

aLINA SORESCU

 

Alina Sorescu a fost super elegantă într-o rochie a designerului Iris Şerban, din voal cu aplicaţii si volane pe un umăr, combinată cu clutch si pantofi nude.

 

Anca si Stefan

 

Delicat şi stilată ca întotdeauna, frumoasa prezentatoate a Observatorului de weekend, Anca Rusu, a purtat o creaţie PNK Casual de un verde smarald.

 

FOTO Vedete la petrecerea Glam Green Party by Unica.ro

 

Deşi petrecerea a avut ca dress code verdele, nu toate vedetele au optat pentru această culoare. Andreea Bănică, Carmen Brumă şi Monica Petrică au preferat bejul… Andreea Bănică a purtat o ţinută foarte sexy, cu un corsaj din dantelă, semnată Rhea Costa , iar dansatoarea Monica Petrică a ales o rochie lungă şi fluidă  purtand semnatura Mariei Lucia Hohan.

 

Andreea Banica

 

 

 

Monica Petrica

Carmen Bruma 2

MODA: Vedetele iubesc verdele… pe covorul rosu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton