Ce spune Ava, protejata lui Smiley, despre fetița-ventriloc, Ana-Maria Mărgean, care a uimit America: "Este dovada vie a faptului că atunci când îți dorești cu adevărat..." / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cântăreața Ava, pe numele ei real Andreea Avarvari, cunoscută în showbiz drept „pupila lui Smiley', vorbește despre fetița-ventriloc Ana-Maria Mărgean, finalista America`s Got Talent și câștigătoarea Românii au talent. Puștoaica este prima elevă a Avei și avea doar 5 ani când au început să lucreze împreună. Într-un interviu pentru viva.ro, profesoara vedetelor susține că tot succesul puștoaicei se datorează ambiției și voinței pe care aceasta le are.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Ana-Maria Mărgean, finalista America`s Got Talent și Ava este una foarte specială, ele pregătindu-se împreună pentru succesul mondial al micuței. Cele două colaborează încă de când fetița-ventriloc avea 5 ani. Într-un interviu pentru viva.ro, Ava a mărturisit că este fericită să lucreze cu așa un copil talentat și perseverent. Aceasta are cuvinte de laudă și pentru părinții fetiței.

Citește și: Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc de la Românii au talent, a trecut în finala America’s Got Talent: All-Stars: „Cea mai bună dintre cei mai buni'

Citește și:Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc de la Românii au Talent, va apărea în fața lui Simon Cowell și Heidi Klum: „Voi participa la America’s got talent”

Citește și: Cum își educă Mirela Vaida cei 3 copii: „Înțeleg că, atunci când ridic tonul, lucrurile sunt grave. Și noi aplicăm pedepse'. De ce nu-i lasă să se uite la emisiunile ei / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu au dat Smiley, Andreea Esca și Shelly casting pentru „Ramon', filmul lansat de Pavel Bartoș. Ce roluri joacă în peliculă: „Partea cea mai grea a fost…” / EXCLUSIV

Ce spune Ava, protejata lui Smiley, despre fetița-ventriloc Ana-Maria Mărgean

Fetița-ventriloc, Ana-Maria Mărgean, a uimit din nou toată România, după ce a ajuns în finala America`s Got Talent: All-Stars, acolo unde a impresionat jurații și publicul.

Ana-Maria Mărgean este prima elevă a Avei, încă de la început existând o relație foarte specială între cele două. Sunt cele mai bune prietene, iar Ana, oriunde s-ar afla, nu poate renunța la orele de canto alături de Ava.

Chiar și când a ajuns în SUA, la audițiile pentru celebrul concurs de talente – America`s Got Talent, Ana făcea orele de canto, online, cu profesoara sa, Ava. Când s-au cunoscut prima dată, Ana avea doar 5 ani și câteva luni, iar Ava a descoperit imediat talentul excepțional al micuței. Mai târziu, ea avea să devină cunoscută la nivel internațional.

Ana este un copil foarte talentat și muncitor. Tot ceea ce trăiește acum este rezultatul muncii zilnice, perseverență, ambiție și voință. Este dovada vie a faptului că, atunci când îți dorești cu adevărat și muncești în acest sens, vei ajunge acolo unde îți dorești', a declarat Ava pentru viva.ro.

Ava: „Sunt fericită că am șansa să lucrez cu un copil atât de talentat”

Ava este fericită că are șansa să lucreze cu un copil atât de talent cum este Ana-Maria Mărgean. Puștoaica va împlini în curând vârsta de 14 ani și are deja rezultate impresionante.

'În curând va împlini 14 ani. Rezultatele ei sunt fabuloase: a câștigat Românii au talent și acum a ajuns și pe scena Americas Got Talent. Sunt fericită că am șansa să lucrez cu un copil atât de talentat și perseverent. Tot timpul și-a dorit mai mult, dacă îi dădeam să învețe o piesă pentru ora de canto, ea venea cu două piese pregătite și tot așa', a mai declarat Ava.

Ava, despre părinții Anei-Maria Mărgean: „Au înțeles despre ce este vorba în acest drum…”

Profesoara de canto are cuvinte de laudă și pentru părinții puștoaicei, care și-au sprijinit fiica din plin încă de la început.

'Orele noastre de canto la Music City sunt dinamice, unde descoperim tot timpul lucruri noi, legate de tehnica vocală, muzică etc. Părinții Anei sunt niște oameni deosebiți, care au înțeles despre ce este vorba în acest drum, unde se construiește cărămidă cu cărămidă, pentru minunata Ana Maria Mărgean', a mai spus ea.

De asemenea, Andreea Avarvari, devenită celebră sub numele de scenă AVA, este cunoscută pentru colaborările cu cei mai mari artiști din România, printre care Andra, Delia, Smiley sau Loredana. Artista are piese pe YouTube care au strâns milioane de vizualizări, dar și propria școală de canto – Music City, acolo unde se pregătește și Ana-Maria Mărgean.

Foto: Facebook, arhiva personală

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton