[FOTO] BON, cel mai nou restaurant din Centrul Vechi

 Adina Rosetti
.

Vedetele au uitat de frig si au petrecut cateva ore in cel mai nou boutique culinar din Bucuresti, restaurantul BON (Str. Smardan nr 33).  Centrata pe bucataria frantuzeasca, oferta restaurantului Bon vine in intampinarea celor mai rafinate gusturi, meniul fiind construit de Consultant Chef, Breuil Frederic, acesta avand o experienta de peste zece ani ca Executive Chef in prestigioase restaurante cu cinci stele Michelin din intreaga lume.

 

Foie-gras cu trufe negre, branzeturi frantuzesti, tartar cu somon, preparatele fine specifice bucatariei franceze sunt doar cateva dintre ingredientele in jurul carora a fost contruit intregul meniu.  Vedeta' serii a fost oyster barul', de unde celebritatile si invitatii au putut sa deguste stridii alaturi de sampania Moët & Chandon.

Restaurantul a fost proiectat si amenajata de arhitectul Cristian Corvin, responsabil pentru alte doua proiecte reper din cadrul Centrului Vechi: restaurantele Lacrimi si Sfinti' si La Bonne Bouche'. Designul desavarsit este redat prin intermediul celor 300 de usi folosite, aduse din Sighisoara, Ungaria si Austria.

 

[gallery ids=""]

 

Foto: Cristi Duminecioiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton