Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au împăcat. Ce spune Traian Spak despre iubitul fostei soții

 Stamen Diana
.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au împăcat. Artista și fostul reporter de la 'Acces Direct' și-au mai dat o șansă și speră ca totul să meargă bine de acum înainte.

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Antonescu și Ștefan Manolache se despărțeau brusc, fără să dea vreo explicație. Între cei doi păreau că lucrurile merg foarte bine, însă ruptura s-a produs când nimeni nu se aștepta.

După despărțirea de Traian Spak, artista a început o nouă relație cu fostul reporter de la 'Acces Direct' și trăiește momente unice în viața ei. După ce au anunțat separarea, Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au venit împreună în platoul emisiunii 'Teo Show', unde au anunțat că s-au împăcat.

'Aceiași noi, ceva mai puternici', au scris cei doi pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Antonescu s-a despărțit de Ștefan Manolache, după ce a sunat-o Traian Spak.Ce i-a zis fostul soț la telefon

Ce spune Traian Spak despre iubitul Andreei Antonescu

Andreea Antonescu și Traian Spak nu au semnat încă actele de divorț, dar sunt separați de câteva luni bune. Artista a luat decizia de a apela la un avocat pentru a grăbi divorțul. Vedeta voia să se despartă de tatăl fetiței sale pe cale amiabilă, la notar, însă Traian Spak locuiește în Statele Unite ale Americii și îi este greu să se întoarcă în țară.

'Am discutat cu Traian, iar el va semna actele. (…) Este normal ca amândoi să facem tot posibilul ca să o ducem pe Sienna la nivelul mai mult ca perfect. Vreau să cred că în 14 ani a învățat să lucreze cu mine, să mă cunoască, astfel cât să nu-și permită vreo secundă să pună vreo întrebare. Cum nici eu nu-mi permit să-i pun vreo întrebare', a declarat Andreea Antonescu.

Citește și: Andreea Antonescu a depus actele de divorț.Este mai hotărâtă ca niciodată să pună punct: 'Mi-am găsit un avocat'

FOTO: Facebook

Ștefan-Manolache-și-Andreea-Antonescu-1Ștefan-Manolache-și-Andreea-Antonescu-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton