Gafa lui Theodor Andrei, după ce a ratat calificarea în finala Eurovision: "Îmi pare foarte rău, încerc să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Gafa lui Theodor Andrei de la Eurovision 2023, după ce a ratat calificarea în finală. Prestația tânărului artist, Theodor Andrei, a indignat multe vedete din România, iar țara noastră nu s-a calificat în finala concursului. Eurovision 2023 a fost câștigat de reprezentanta Suediei, Loreen, fapt ce a generat multe critici. Andrei Theodor a reacționat și el, publicând o postare, în care era blamată câștigătoarea Suediei, dar și alte țări participante. Artistul și-a cerut imediat scuze și a șters postarea respectivă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gafa lui Theodor Andrei de la Eurovision 2023, după ce a ratat calificarea în finală. Theodor Andrei a avut parte numai de ghinioane la Eurovision 2023. Prestația artistului nu a fost pe gustul multor vedete de la noi din țară, care l-au criticat în fel și chip, de la stilul vestimentar, până la faptul că a ales să cânte în limba engleză. Marea câștigătoarea a ediției de anul acesta a fost artista suedeză Loreen, ea intrând în istorie ca prima femeie care a care a câștigat Eurovisionul de două ori. Mulți au reproșat organizatorilor că victoria Suediei ar fi fost „aranjată”, astfel încât competiția muzicală de anul viitor să aibă loc în Suedia, odată cu aniversarea de 50 ani a trupei Abba. Theodor Andrei a redistribuit o postare pe Instagram, în care mai mulți utilizatori blamau victoria Suediei, pe motiv că ar fi fost aranjată. De îndată ce și-a dat seama de gafa făcută, Andrei Theodor a șters postarea.

eurovision-theodor-andrei-reprezentantul-romaniei-la-eurovision-2023-cu-piesa-d.g.t.-off-and-oneurovision-theodor-andrei-reprezentantul-romaniei-la-eurovision-2023-cu-piesa-d.g.t.-off-and-on

Gafa lui Theodor Andrei, după ce a ratat calificarea în finala Eurovision

Andrei Theodor a redistribuit pe contul de Instagram o postare controversată, în care erau criticate mai multe țări participante, printre care Suedia și chiar Ucraina. Artistul român a șters imediat postarea, de îndată ce și-a dat seama că făcut o gafă imensă.

Citește și: Loreen a câștigat Eurovision 2023. Suedia a câștigat Eurovision a doua oară în cu aceeași solistă

Citește și: Mădălin Voicu, revoltat după prestația lui Theodor Andrei, la Eurovision: „A fost o rușine. A fost cea mai slabă ediție’ / De ce le-ar trimite pe Andra și Delia să reprezinte România la Eurovision

Citește și: Cum s-au afișat Jador și Andreea Bălan la un eveniment din Belgia, după ce s-a speculat că ar avea o relație: „Felicitări”. Imaginile au devenit virale

„Interesant Euovisionul de anul acesta. Politic/ Strategic și Loreen- era de așteptat. Interesantă reacția publicului și susținerea pentru Finlanda. Lacrimogenele pentru Ucraina.

Se vedea pe fața actriței Hannah Waddingham că nu ma poate ea de Ucraina. Legat de România, Theodor Andrei a avut curaj. Mult curaj. Uitați-vă și la Polonia câta scandalul cu pițipoanca lor', este textul redistribuit de artist pe Instagram, notează Fanatik.

Andrei Theodor și-a cerut scuze pentru postarea despre Eurovision 2023

Andrei Theodor a publicat apoi o postare, în care și-a cerut scuze pentru gestul său. Acesta a subliniat că nu susține mesaje de hate la adresa alto țări, participante la Eurovision 2023.

„Am redistribuit un story care conținea mesaje nepoliticoase la adresa altor țări și concurenți și îmi pare foarte, foarte rău. Nu citesc toate postările îninte de a le redistribui, sunt mii și eu încerc să le răspund tuturor. Ca să nu dezamăgesc pe nimeni. Mulțumesc pentru tot, mi-a plăcut să petrec timp cu fiecare dintre concurenți. Răspândiți dragostea. Mulțumesc și vă cer scuze, este mesajul transmis de Theodor Andrei.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton