Gabriela Spanic dansează alături de un român în cadrul show-ului TV Dancing with the Stars, din Ungaria! Cine este Andrei Mangra

 Oana Pantazi
.

Actrița Gabriela Spanic va avea drept partener de dans, în cadrul show-ului Dancing with the Stars, un român. Este vorba despre Andrei Mangra, care în 2017 a participat la show-ul Uite cine dansează!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gabriela Spanic le-a făcut fanilor ei o surpriză de proporții în momentul în care a acceptat să participe la un show de dans… Dar și mai mare a fost surpriza când s-a aflat că partenerul de competiție al reputatei actrițe la show-ul din Ungaria este un român.

Andrei concurează la emisiunea Dancing With the Stars – echivalentă show-ului Dansez pentru tine – alături de una dintre cele mai faimoase actrițe de telenovele. Gabriela Spanic este foarte cunoscută și publicului din România, în special de pe vremea când pe postul Acasă se difuzau seriale latino-americane pe bandă rulantă. Fanii telenovelelor și-o amintesc, cu siguranță, pe actrița venezueleană în rolurile din „La Usurpadora”, „La Intrusa”, „La Venganza”, „Prisionera” și „Soy Tu Duena”.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: „După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft”/ EXCLUSIV

Gabriela-Spanic-si-Andrei-Mangra1Gabriela-Spanic-si-Andrei-Mangra1

Cine este Andrei Mangra, partenerul Gabrielei Spanic

Andrei Mangra, partenerul de scenă al Gabrielei Spanic, a devenit cunoscut în 2017, când a participat la show-ul Uite cine dansează, unde a avut-o drept parteneră pe Roxana Ionescu. Tânărul în vârstă de 28 de ani este pasionat de dans sportiv încă din copilărie, pasiune moștenită de la mama sa, care este antrenor de dans. 

De altfel, Andrei a câștigat câștigat locuri importante la competiții internaționale, a dansat la Los Angeles pentru o companie americană și a reprezentat Germania la diferite concursuri, iar acum este partenerul Gabrielei Spanic, alături de care speră să câștige competiția.

Gabriela Spanic, concurentă la Dancing With the Stars

Gabriela Spanic și-a anunțat participarea la faimosul concurs de dans, în cadrul unui interviu televizat, menționând că este foarte fericită să se numere printre concurenții acestui show.

„Vă salut, oameni frumoși! Eu sunt Gaby Spanic, actriță de telenovele și mai nou, concurenta unui superb show de dans. Mă simt foarte fericită că particip, mai departe vedem ce se va întâmpla. 

Sunt onorată de a fi în Budapesta, îmi pare rău că n-am putut să ies mai mult, însă toți muncim foarte mult ca acest show să iasă cum trebuie” a declarat actrița pentru postul de televiziune TV2. 

Cu siguranță Gabriela Spanic și partenerul ei, Andrei Mangra, vor avea multe subiecte comune, cu atât mai mult cu cât actrița a vizitat România în 2004 și chiar a avut un rol în prima telenovelă românească, Numai Iubirea. 

Citește și: Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere: „Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton