Gabriela Prisacariu și Dani Oțil nu vor respecta nicio tradiție la nunta lor: "Spre dezamăgirea părinților..."

 Raiciu Adriana
.

Gabriela Prisacariu și Dani Oțil nu vor respecta nicio tradiție la nunta lor. Dani Oțil și Gabriela Prisacariu vor face cununia religioasă, ceea ce înseamnă că pregătirile sunt în toi. În cadrul unui interviu, vedeta a făcut noi declarații despre nuntă! Iată ce tradiții nu vor respecta la eveniment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisacariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2021 și au împreună un băiețel superb. Vara aceasta, aceștia vor face nunta, iar soția prezentatorului de la Antena 1 a făcut primele declarații despre marele eveniment. Fotomodelul spune că a început deja pregătirile, căci își dorește că totul să fie organizat în cel mai mic detaliu.

an4-3an4-3

De asemenea, Gabriela Prisacariu a mai ținut să precizeze faptul că nu vor respecta nicio tradiție la nunta lor, spre dezamăgirea părinților.

Citește și: Gabriela Prisăcariu a vrut să-l părăsească pe Dani Oțil: „Dacă nu eram atât de departe, noi nu am mai fi fost astăzi împreună'

Citește și: Dani Oțil a povestit cum a fost abordat de o vecină, după ce se întâlneau zi de zi în lift: ‘Unii au fani, alții obsedați în bloc’

Citește și:Mihai Albu o ironizează pe Iulia Albu, concurentă America Express 2024: „Un show pentru cei care nu au serviciu'

Citește și:Alexia și Aris Eram, despre participarea la America Express 2024: „Suntem complet diferiți, dar…’

Gabriela Prisacariu și Dani Oțil nu vor respecta nicio tradiție la nunta lor

Mult a fost, puțin a mai rămas. Mai sunt doar câteva săptămâni până când Gabriela Prisacariu și Dani Oțil își vor jura iubire veșnică și-n fața lui Dumnezeu. Astfel, pregătirile sunt în toi, iar, recent, vedeta a mărturisit că are pregătită deja rochia de mireasă, dar mai sunt câteva lucruri de pus la punct.

De asemenea, soția lui Dani Oțil a ținut să precizeze că nu va respecta nicio tradiție la nuntă, spre dezamăgirea părinților.

„Sunt pregătită. Am rochia de mireasă, deci restul nu mai contează. Dacă mi-am găsit rochia de mireasă perfectă pentru mine, pentru că am purtat foarte multe rochii de mireasă de-a lungul anilor și atunci nu găseam niciun model pe care să îl simt că e cu adevărat rochia mea de mireasă. Sincer, de-abia aștept. Îmi doresc foarte mult să mergem la biserică, mi se pare un lucru extrem de important și pe urmă petrecerea bineînțeles.

Nu o să respectăm nicio tradiție, spre dezamăgirea părinților. Nu o să facem cu tradiții, în niciun caz. Noi pur și simplu vrem să mergem la biserică, după să ne distrăm în familie, cu prietenii și asta e tot. Cine o să ne cânte va rămâne surpriză, o să vedeți.”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit WOWbiz.

Cum s-a schimbat relația lor după căsătorie

În urmă cu ceva timp, fotomodelul spunea că, de când au devenit părinți, ea și soțul ei au o relație mult mai consolidată.

„Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm. Noi tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul. Mă simt iubită și împlinită! Cred că alături de el am devenit femeie și îmi place persoana care am devenit alături de el’, a mai spus fotomodelul.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton