Gabriela Marin și Radu Turtă s-au căsătorit. Actrița care o imită pe Denise Rifai, felicitată de prezentatoarea TV: „A fost o surpriză minunată”

 Dumitrache Laura
.

Gabriela Marin și Radu Turtă s-au căsătorit. Gabriela Marin, actrița care interpretează personajul Denise Pilafai, s-a cununat civil cu partenerul ei, alpinistul Radu Turtă. Cei doi au luat această decizie după aproape doi ani de relație. Spre surprinderea actriței, Denise Rifai s-a numărată printre cei care au felicitat-o!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Marin și Radu Turtă s-au căsătorit. Gabriela Marin, interpreta celebrului personaj Denise Pilafai, s-a căsătorit cu iubitul ei. Gabriela Marin formează un cuplu de aproape doi ani cu alpinistul Radu Turta. Vedeta s-a cununat civil marți, 28 noiembrie, cu iubitul ei. Deși actrița declara în trecut că nu va ajunge atât de repede la altar, se pare că Gabriela și Radu au ajuns la Starea Civilă mai repede decât s-au așteptat.

gabriela maringabriela marin

Cununia celor doi îndrăgostiți a avut loc la Primăria Sectorului 1, iar actrița și logodnicul ei au fost pe punctul de a întârzia la propria nuntă. Gabriela Marin a povestit că a trăit momente intense în ziua cununiei sale și că situațiile neprevăzute au existat chiar și în această zi specială.

Citește și:Cine este Gabriela Marin, actrița care o imită pe Denise Rifai:”Să știi că nu m-a contactat”

Citește și:Armin Nicoară i-a 'sărutat' decolteul nașei sale, Roxana Vașniuc, de față cu soția lui, Claudia Puican:'O pup pe suflet'

Citește și:Oana Roman și Marius Elisei au din nou probleme în cuplu:„Nu pot spune că e foarte roz treaba. Chiar dacă încerc să ascund…'

Citește și:Clarence Gilyard Jr. a murit, la 66 de ani.Actorul din Top Gun și Die Hard suferea de o boală gravă

Gabriela Marin și Radu Turtă s-au căsătorit

Gabriela Marin, actrița care o imită pe Denise Rifai, a trăit cele mai frumoase momente din viața ei. Actrița s-a cununat civil cu iubitul ei, alpinistul Radu Turtă, după aproape doi ani de relație. Vedeta și-a surprins fanii după ce a dezvăluit că s-a căsătorit cu logodnicul ei. Deși Gabriela declara în trecut că nu este genul de persoană care să se căsătorească atât de repede, iată că cei doi îndrăgostiți au ajuns la Starea Civilă mai repede. La marele eveniment au fost alături de cei doi îndrăgostiți familia și prietenii celor doi. Ioana Petric,  Dezbrăcatu’, Giulia Anghelescu și soțul ei, nu au lipsit de la cununia Gabrielei Marin.

Toți colegii și prietenii au râs de mine pentru că am întârziat și la nunta mea. Eu, de felul meu, mai întârzii pe la filmări, spre disperarea colegilor! Ei așteptau deja acolo de jumătate de oră, noi eram în trafic (am prins blocaj la Arcul de Triumf) și am ajuns la 14.00 fix, atunci când trebuia să fim deja înauntru.Ce să zic, am încălcat și niste reguli de circulație, cu voia participanților din trafic! Am scos capul pe geam și i-am rugat să ne lase să trecem pentru căîntârziem la propria cununie. A fost cu emoții, cu glume din partea colegilor de la «Cronică» și cu o stare generală de voie bună. Mai facem!', a declarat Gabriela Marin pentru click.ro.

Gabriela Marin a fost felicitată de Denise Rifai

Gabriela Marin o interpretează pe Denise Pilafai și o imită pe Denise Rifai, prezentatoarea de la Kanal D. Deși nu vorbit niciodată cu vedeta tv, Gabriela a avut parte de o surpriză de zile mari după ce a fost felicitată de Denise Rifai, iar Dezbrăcatu’ a fost cel care i-a transmis urarea.

Nunta religioasă sperăm să aibă loc la vară, undeva pe o plajă frumoasă. Până atunci, ne bucurăm de primele zile de căsătoriți și de faptul că au fost alături de noi oameni foarte dragi nouă.Chiar și Denise Rifai mi-a trimis o urare extrem de frumoasă, prin colegul Dezbrăcatu, a fost o surpriză minunată! Cu atâtea urări de bine, avem datoria, e musai să fim fericiți', a mai spus actrita.

Cine e soțul Gabrielei Marin de la „Cârcotași'

Gabriela Marin l-a cunoscut pe Radu Turtă în urmă cu aproape doi ani. Cei doi s-au întâlnit în vârful munților, iar de atunci sunt împreună. Radu Turtă a renunțat la munca într-o corporație și s-a retras într-o cabană din pădure.

Radu este alpinistul care a escaladat nu doar munţii, ci şi dragostea mea. Pot să spun că pentru mine este greu la altitudini foarte mari, dar cu el am avut curajul să urc şi la 6.400 de metri altitudine',a mai spus Gabriela Marin.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton