Gabriela Firea, mesaj dur la adresa lui George Buhnici: "E dreptul femeilor să decidă pentru viața și corpul lor"

 Dumitrache Laura
.

Gabriela Firea s-a declarat deranjată de declarațiile făcute de George Buhnici. Fostul edil al Capitalei a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare, menționând că nu poate tolera un asemenea comportament. Jurnalistul a primit numeroase comentarii răutăcioase din partea internauților după ce a declarat public că tinerele ar trebui să meargă la sală pentru a nu mai avea celulită și vergeturi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

George Buhnici a creat o adevărată isterie în mediul online după declarațiile controversate făcute. De asemenea, mai mult persoane publice de la noi din țară au reacționat și și-au spus punctul de vedere. Gabriela Firea se numără printre ele și a avut un mesaj acid la adresa jurnalistului.

Gabriela FireaGabriela Firea

Gabriela Firea nu a putut să rămână nepăsătoare în fața declarațiilor făcute de jurnalistul George Buhnici. Fostul primar al Bucureștiului se declarată revoltată și este de părere că femeile trebuie să decidă pentru corpul lor și nimeni nu trebuie să le judece aspectul fizic.

Citește și: Cum arăta Gabriela Firea la începutul carierei, în urmă cu 20 de ani.Era brunetă și…

Citește și: Ce dietă ține Gabriela Firea, la 49 de ani:”Nu mor de foame, am o alimentație echilibrată”

Citește și: Bianca Drăgușanu a comentat scandalul provocat de George Buhnici:„Femeile sunt frumoase cu forme și cu celulită'

Citește și: Motivul pentru care Cosmina Păsărin este, în continuare, singură:„Nu vreau să mă mai întorc acolo'

Gabriela Firea, mesaj dur la adresa lui George Buhnici

Gabriela Firea se numără printre vedetele care au reacționat la declarațiile făcute de George Buhnici. Politiciana s-a declarat revoltată și este de părere că astfel de opinii nu ar trebui să fie făcute publice și pot afecta femeile care suferă din cauza complexelor fizice.

Fostul primar al Capitalei a postat pe rețelele de socializare un mesaj acid la adresa lui Buhnici. Gabriela Firea este îngrijorată din cauza faptului că astfel de opinii pot avea influențe negative asupra tinerelor. De asemenea, fosta jurnalistă nu concepe să tolereze astfel de declarații, mai ales din partea lui George Buhnici, care are multi ani de experiență. „Condamn cu fermitate declarațiile care aduc atingere drepturilor și integrității femeilor! 🚺 Femeile sunt egale cu bărbații! Este de neiertat orice declarație care le tratează pe femei ca pe niște obiecte sau care îndeamnă bărbații să considere că femeile sunt bune doar la cratiță. Desigur, nu este deloc rău să te pricepi, ca femeie, la cratiță, în condițiile în care din ce în ce mai mulți bărbați se laudă cu talentele lor de master chef. „, a scris pentru început Gabriela Firea.

Gabriela Firea: „E dreptul femeilor să decidă pentru viața și corpul lor”

Gabriela Firea atarage atentia cu privire la faptul că declarațiile lui George Buhnici sfidează drepturile femeilor. Mai mult, fostul edil al Capitalei susține că jurnalistul distruge eforturile celor care se luptă pentru a pune pe piciot de egalitate femeile și bărbații.

🔊E dreptul femeilor să decidă pentru viața și corpul lor! Ca și în cazul bărbaților, sunt cele care trebuie să aibă grijă de sănătatea și aspectul lor, în funcție de decizia personală. Există, însă, și persoane care se confruntă cu probleme de sănătate, dar toată lumea are dreptul să se simtă bine în pielea lui. Extrem de gravă este declarația care duce spre pedofilie și care consideră foarte normal ca bărbații să se uite la copile minore. O astfel de exprimare poate fi un model pentru bărbații care ascultă o persoană publică! Anul trecut, 166 de fete care nu au împlinit vârsta majoratului au fost violate.

Reacția fermă a Gabrielei Firea la declarațiile făcute de George Buhnici

Gabriela Firea subliniează faptul că nicio persoană publică nu poate face astfel de declarații șocante, mai ales că unele femei se luptă pentru a demonstra că sunt puternice.

Un „influencer' nu poate ieși public să spună lucruri care afectează femeile și care îngreunează munca pentru apărarea drepturilor acestora.

‼️Subliniez încă o dată: nu accept astfel de declarații care sunt, de altfel, imposibil de justificat! Sunt revoltată că un om cu experiență în media a putut face o asemenea greșeală, sper să fie o greșeală, ceea nu scuză deloc afirmațiile făcute.#SusținDrepturileFemeilor #StopAbuzurilor #EgalitateDeȘanse', a spus Gabriela Firea în mediul online.

Sursa foto:Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton