Gabriela Firea este în doliu. Tatăl ei s-a stins din viață

 Lupescu Anca
.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, trece prin momente grele. Aceasta a anunțat, luni, că tatăl său s-a stins din viață.

gabriela-firea-este-in-doliu-tatal-sau-s-a-stins-din-viata-647981gabriela-firea-este-in-doliu-tatal-sau-s-a-stins-din-viata-647981


„Dumnezeu sa-l odihneasca pe Ioan, tatal meu si al fratilor mei! Drum lin acolo unde nu este nici intristare, nici suspin, ci viata fara de sfarsit”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.


Tatăl Gabrielei Firea, Ioan Vrânceanu, a murit sâmbătă, la 73 de ani.

L-au condus, astăzi, pe ultimul drum, în Bacăul natal, Gabriela Firea, soțul său. Florentin Costel Pandele, cei 3 frați ai Gabrielei Firea: Vica Nela Vrânceanu, Angelica Cobzaru și Ionel Vrânceanu.


Ioan Vrânceanu, tatăl Gabrielei Firea a lucrat pe șantier ca municitor necalificat. Deocamdată nu se știe care a fost cauza care a provocat decesul.

Gabriela Firea a mai suferit o pierdere. Fostul ei soț, Răsvan Firea, a murit în ianuarie 2020. Alături de el are și un copil, Tudor Ștefan, în vârstă de 25 de ani.

sursa foto: Antena3.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton