Gabriela Dima a câștigat MasterChef 2022. Ce va face cu premiul de 50.000 de euro: "O să fac..."

 Raiciu Adriana
.

Gabriela Dima a câștigat MasterChef România 2022. După 20 de săptămâni de concurs, multe preparate și emoții de nedescris, MasterChef România 2022 și-a desemnat câștigătorul. Gabriela Dima este cea care a reușit să ajungă la inima juraților, dar și a publicului și, astfel, a plecat cu premiul cel mare acasă. Iată primele declarații oferite de concurentă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gabriela Dima a câștigat MasterChef 2022. Concurenții au trecut prin probe de foc și au demonstrat că își merită din plin locul în această competiție, însă ultima ediție a fost cea decisivă. Doar trei concurenți au ajuns în marea finală de la MasterChef 2022 și doar unul singur a reușit să pună mâna pe titlul de cel mai bun bucătar, dar și premiul de 50.000 de euro.

dima-gabrieladima-gabriela

Gabriela Dima a câștigat MasterChef 2022. Cea care a reușit să ajungă la inima publicului, dar și a juraților și, astfel, a fost desemnată câștigătoare. Iată primele declarații ale concurentei!

Citește și: Cum a ajuns Chef Radu Dumitrescu de la Masterchef din director de bancă – grădinar în Spania și apoi bucătar:„De acolo a început tot’/ EXCLUSIV

Citește și: Cine sunt finaliștii MasterChef 2022.Luptă pentru premiul de 50.000 de euro

Citește și: Ruby are probleme grave de sănătate, la Dancing on Ice:'Am dureri foarte mari…'

Citește și: Florinel Coman și Ioana Timofeciuc s-au căsătorit.Primele imagini de la cununie

Gabriela Dima a câștigat MasterChef 2022

Gabriela Dima a câștigat MasterChef 2022. Emoții mari în finala MasterChef 2022. Cei trei finaliști, Gabriela Dima, Andrei Klabacs și Marco Genna, au fost nevoiți să gătească pentru ultima oară pentru juriul MasterChef. După cele preparate, dar și după parcursul a celor 20 de săptămâni, s-a ales marele câștigător.

Gabriela Dima a reușit să câștige titlul de cel mai iscusit bucătar, dar și premiul de 50.000 de euro. La puțin timp după ce și-a auzit numele, concurenta a făcut și primele declarații despre întreagă experiență petrecută în emisiunea de pe PRO TV.

„Titlul de MasterChef România 2022 înseamnă pentru mine faptul că mi-am atins scopul pentru care am venit aici', a spus Gabriela emoționată, la Pro TV.

În urmă cu ceva timp, Gabriela chiar spunea ce are de gând să facă cu banii, dacă ar câștiga premiul cel mare. „Dacă o să câștig marele premiu, o să-mi fac un studio de gătit', a mai spus aceasta.

Cel care s-a clasat pe locul doi a fost Marco, care spune că a avut de învățat multe lecții din această competiție.

„Pentru mine, experiența de la MasterChef a însemnat multe lecții de viață, pe lângă cele de gătit; de competiție și… nu te joci cu timpul, Marco. E foarte periculos. Am făcut-o și în finală', a comentat el după ce a pierdut marele premiu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton