Gabriela Cristea, șocată de prețurile dintr-un parc de distracții. Cât a cheltuit în doar câteva minute: "Mi se pare îngrozitor"

 Oana Pantazi
.

Gabriela Cristea a fost recent, alături de familie, într-un parc de distracții. Deși nu are venituri chiar modeste, vedeta a fost șocată să constate ce prețuri se practică acolo… În mai puțin de un sfert de oră, a cheltuit o sumă deloc de neglijat pentru a-și distra fetițele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea a dezvăluit recent cât de tare au șocat-o prețurile dintr-un parc de distracții, unde a mers alături de fetițele ei. Chiar dacă ea îți permite, cu siguranță, să cheltuiască mai mulți bani pentru a-și distra copiii, nu a putut totuși să nu se întrebe câți oameni de condiție medie pot face asta, de vreme ce prețurile practicate în acest gen de locuri sunt uriașe.

69425357_2527336534018329_6348645151698583552_n69425357_2527336534018329_6348645151698583552_n

Gabriela Cristea, șocată de prețurile dintr-un parc de distracții

Este vară, cald, vacanță, iar părinții se străduiesc să-și distreze copiii. Din păcate însă, aici orice fel de distracție costă, iar de asta și-a dat seama recent și Gabriela Cristea. Vedeta și-a dus cele două fetițe într-un parc de distracții, unde, în nici un sfert de oră, a cheltuit o sumă destul de piperată, dat fiind timpul în care copilele au avut parte de antren.

Citește și: Gabriela Cristea are copii cu personalitate! Cum se comportă fetițele, la grădiniță: „Nu e un lucru chiar grozav' / EXCLUSIV

Citește și: Probleme mari pentru Gabriela Cristea. Ce a pățit din cauza unui credit neplătit, de acum 18 ani

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei! Era șatenă și avea părul foarte scurt

Citește și: Scandalul uitat dintre Gabriela Cristea și nașul Mădălin Ionescu. Ce s-a întâmplat între ei, acum 10 ani: „Nu mi-a plăcut cum…'

A fost un șoc pentru mine parcul de distracții, pentru că am stat acolo aproximativ 12 minute, în care am cheltuit 100 de lei. Mi se pare îngrozitor. Câți bani să cheltui la parcul de distracții?! Mie una mi se pare foarte scump. Să mergi cu copiii și să trebuiască să le satisfaci dorința de a merge într-un parc de distracții, probabil trebuie să lași minim 100 de euro și, hai să fim cinstiți, câți oameni își pot permite treaba asta?!', a spus Gabriela Cristea, la o emisiune TV.

Cum se înțeleg Gabriela Cristea și Tavi Clonda după 7 ani de căsnicie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Kanal D, în timp ce frumoasa brunetă prezenta emisiunea Te vreau lângă mine. Totodată, artistul fusese invitat să cânte. Gabriela Cristea, deși a recunoscut că i s-a părut un bărbat atractiv din momentul în care l-a văzut, nu s-a gândit niciodată că între ei ar putea exista ceva mai mult. Asta, până când el i-a făcut un compliment și i-a spus că a îmbrăcat o cămașă roșie după ce a văzut-o pe ea purtând, cu o zi înainte, o rochie roșie…

Anul acesta, cei doi soți au împlinit 7 ani de căsnicie și au două fiice superbe… Deși relația lor nu a fost mereu lapte și miere, Tavi Clonda mărturisește că găsesc întotdeauna drumul spre conciliere și că nu stau supărați mai mult de două zile.

„Da, a fost ziua noastră, șapte ani de la căsătorie. Am sărbătorit cu nașii, care și ei, în aceeași zi, au împlinit cinci ani. (…) Discuții au mai fost, vreo două-trei mai serioase, dar și acelea de moment. La noi trece totul în două zile. Suntem doi artiști, ne închidem în noi, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheața. Nu ne mai spunem problemele, supărările. Așteptăm ca celălalt să se prindă. Uneori se prinde, uneori nu are timp, alteori trebuie să afle de la celălalt‘, a precizat soțul prezentatoarei TV.

Cei doi spun că certurile încep, în general, când sunt foarte ocupați și stresați cu copiii. Uneori poate porni de la o simplă petrecere sau eveniment. De la faptul că până acum le ieșeau lucrurile, se legau, fără să le pună cap la cap.

„Ușor, ușor, totul se schimbă, trebuie organizări mai meticuloase, să notăm diverse chestii, din diverse vacanțe, chiar și în joburi. Apar discuții de genul: ți-am spus acum câteva zile că avem ședință foto? Păi eu am uitat, și aveam altceva în program.

Deci de la organizare, acesta este un punct mai slab în ceea ce ne privește. Trebuie să ne organizăm mai bine, mai ales că avem și copilașii. Dacă ne facem calendarul frumos, cu calm, nici măcar aceste lucruri minore nu or să mai apară. Am început să ne notăm, dar fiecare separat, dar se mai schimbă programările, întâlnirile, și atunci trebuie să-i transmitem și celuilalt‘, a mai precizat Tavi Clonda pentru Impact.ro.

Vezi şi unde poți vizita Disneyland în Europa și în alte țări din lume!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton