Gabriela Cristea și Tavi Clonda, mesaj emoționant de ziua fiicei lor, Victoria: „Ani întregi m-am gândit la întâlnirea cu tine”

 Lupescu Anca
.

Gabriela Cristea și-a dorit enorm să poată face copii. Acum, vedeta este mai mult decât fericită alături de cele două fetițe și de soțul ei. Astăzi, Victoria, fiica cea mare a familiei, împlinește trei ani, iar părinții ei și-au exprimat dragostea față de ea prin mesaje emoționante.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună două fetițe superbe, pe Victoria și Iris, cele care le aduc zâmbetul pe buze în fiecare zi.

Fiica Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda își aniversează ziua de naștere

Gabriela-Cristea-la-ruperea-turtei-fetiței-ei-8Gabriela-Cristea-la-ruperea-turtei-fetiței-ei-8

Astăzi, cei doi părinți au un mare motiv de bucurie. Prima lor fiică, Victoria, împlinește 3 anișori. Încă de la primele ore, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au emoționat fanii prin niște mesaje de iubire și niște fotografie de colecție cu fetița lor, marcând evenimentul în cel mai frumos mod posibil.

Mircea Radu, în centrul unui scandal uriaș în TVR, legat de mulți bani publici: „E un act de interes național!'/ Procurorii DNA au intrat pe fir

„Ani întregi m-am gândit cum o să fie întâlnirea cu tine, cum o să te strâng în brațe, cum am să te alint… Nimic din ce am visat nu a fost măcar pe aproape de ce mi-a fost dat să trăiesc din clipa când am aflat că ești la mine în pântec. Habar nu am avut că bucuria, speranța, teama și toate sentimentele mele se pot trăi la o asemenea intensitate', a scris prezentatoarea pe Instagram.

În continuare, Gabriela Cristea a descris cum fiica ei, Victoria, a făcut-o să se simtă o femeie împlinită, odată cu nașterea ei simțind o fericire inegalabilă.

„Tu, o fărâmă de om, mi-ai adus ce nu mi-au adus toți anii la un loc. La mulți ani, prunca mea frumosă! La mulți ani, prințesa! Da, știu…tu nu ești plințesa', tu ești Vitolia'! 🌈', a continuat Gabriela Cristea.

Ce mesaje i-au transmis cei doi părinți Victoriei

Nici Tavi Clonda nu s-a lăsat mai prejos. Acesta și-a descris bucuria prin aceleași cuvinte frumoase, spunând că în acești 3 ani de când în viața lui a apărut Victoria a trecut printr-o mulțime de stări și că îi mulțumește atât lui Dumnezeu, cât și soției lui, dar și familiei sale pentru gândurile bune. La final, cântărețul i-a spus fiicei lui că o iubește.

Marina Almăşan merge la sală împreună cu fiul său. Secretul siluetei la 54 de ani – EXCLUSIV

„Azi, iubita noastra Victoria împlinește 3 anișori, 3 ani în care am făcut și am trecut prin atâtea stări și emoții, împliniri, iubire, credință, încredere, teamă și iarăși de la capăt… Nu pot decât să-i mulțumesc bunului D-zeu, soției mele, familiei mele și tuturor care au adus un gând bun! Vă doresc să vă găsiți și voi victoria voastră, dacă nu a venit până acum, sigur va veni dacă credeți asta! Victoria, tati te iubește!✌🏼❤️👸🏻🥂', a transmis artistul pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton