Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor participa la America Express, sezonul următor: "Îi vom bate pe toți, suntem competitivi"

 Radulescu Ruxandra
.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt următorii concurenți de la America Express. Show-ul de aventură America Express va avea parte de unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, la ediția viitoare. Este vorba de Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, care deja au bătut palma cu producătorii emisiunii. Tavi Clonda a confirmat informația, dar a menționat că soția sa, Gabriela Cristea, are nevoie să primească acceptul producătorilor de la Mireasa – Măștile iubirii, unde fusese decis că va fi prezentatoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor participa la America Express. Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc să plece în aventura vieții lor, în cadrul următoarei ediții de la America Express. Cuplul de vedete își va lăsa acasă cele două fetițe și va pleca pe îndepărtatul continent, pentru o serie de peripeții unice, în care vor demonstra cât de bine colaborează împreună. Iată ce a anunțat Tavi Clonda despre noua aventură alături de soția sa, Gabriela Cristea.

tavi-clonda-gabriela-cristea-1-1tavi-clonda-gabriela-cristea-1-1

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, concurenți la America Express, sezonul următor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează o echipă foarte bună în viața de familie și în cea personală. Iată că este momentul să dovedească cât de bine comunică, atunci când dau de greu. Prezentatoarea TV și soțul ei sunt primul cuplu de vedete, confirmat, care va pleca în America de Sud, în cadrul ediției viitoare.

Cei doi au acceptat, în sfârșit, provocarea, aceasta putând fi explicația pentru care emisiunea Gabrielei Cristea de la Antena 1, „Mireasa- Măștile iubirii”, a fost brusc înlocuită cu emisiunea Simonei Gherghe.

Citește și: Gabriela Cristea trece prin clipe extrem de grele. Fosta prezentatoare se confruntă cu o boală deloc ușoară: „Mi-e frică’

Citește și: Clipe de groază pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Ambele lor fiice au probleme de sănătate

Citește și: A slăbit 25 kg, dar a rămas cu un „defect'. Gabriela Cristea și-a arătat vergeturile: „Frumusețea fizică trece pe locul doi!'

'De abia aștept să merg la America Express. Îmi doresc să particip împreună cu soția mea, desigur. Am ceva emoții, trebuie să vedem daca pe ea o lasă să meargă, e mai greu când ai emisiune zilnică, LIVE. Noi doi, ca și cuplu, ca și concurenți, îi vom cam bate pe toți, suntem competitivi, sinceri, ne cunoaștem foarte bine, ne știm calitățile și defectele, știm când să lăsăm fiecare de la noi, dar și când să-l completăm pe celălalt. Nu o să ne stea nimeni în față, sunt convins. Gabriela le-a spus organizatorilor că face orice, doar să nu o bage în apă mare și să nu mănânce scârboșenii. Asta e, o să pierdem probabil proba asta. Dar o să câștigăm altele. La Survivor nu m-aș duce, acolo e crunt, mult prea dificil', a declarat Tavi Clonda, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Tavi Clonda i-a cântat Gabrielei Cristea o serenadă sub balcon, dar a venit Poliția

Tavi Clonda îi pregătește o mică surpriză soției sale cu ocazia zilei de 8 Martie. Artistul a povestit și cum a încercat să-și impresioneze actuala soție, în urmă cu ani buni, când erau la începutul relației lor și i-a făcut o serenadă sub balcon, îmbrăcat în mariachi. Din cauza gălăgiei iscate, a venit Poliția.

„Nu uit de ziua de 8 Martie niciodată. Am fost educat să respect evenimentele importante. De mic. La început, ca să o cuceresc, i-am cântat sub balcon, pe când stătea în Dorobanți. Am oprit circulația, eram îmbrăcați în marriachi, eu cu băieții. Am închiriat niște costume, cu pălării, se uita lumea la noi. Când a ieșit ea, am făcut o grămadă de gălăgie. A venit și poliția, dar apucasem să plecăm. Ne era să nu arunce cu apă pe noi, ea sau vreun vecin. Ea nu mai ieșea, noi nu aveam microfoane, doar făceam gălăgie. Când a venit la balcon și a realizat despre ce e vorba, a rămas surprinsă. Mă bate gândul să-i mai fac o surpriză de genul acesta', a completat soțul Gabrielei Cristea.

FOTO: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton