Gabriela Cristea și Tavi Clonda au aniversat un an de la cununia religioasă! Cum arăta vedeta în rochie de mireasă, înainte de a slăbi 25 kg

 Oana Pantazi
.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie frumoasă, două fetițe pe care și le-au iubit enorm și se iubesc ca-n prima zi. În weekend, cei doi au sărbătorit un an de la căsătoria religioasă și par mai fericiți ca niciodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au toate motivele să fie fericiți. Sunt unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz, iar una dintre cele mai mari dorințe le-a fost îndeplinită… și nu o dată, ci de două ori, în momentul în care au devenit părinții a două fetițe superbe, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

Citește și: Trecutul neștiut al Annei Lesko. A venit la 16 ani din Republica Moldova și a fost dansatoare: „Inițial, în trupă, eu coseam costumele pentru fete”/ EXCLUSIV

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, 7 ani de iubire

Săptămâna trecută, cei doi au împlinit un an de la cununia religioasă și șapte ani de relație, ani care, în ciuda momentelor dificile pe care le-au traversat, le-au sudat relația. Gabriela Cristea a ținut să marcheze momentul și pe contul de socializare, unde a postat două fotografii spectaculoase.

„Săptămâna asta am împlinit un an de la căsătoria religioasă, în primăvară am făcut 5 ani de când suntem luați cu acte, iar în toamnă se împlinesc 7 ani de când ne iubim. De data asta nu am ieșit la restaurant, am făcut doar niște poze în curtea casei noastre și așteptam momentul în care vom putea ieși la o întâlnire ca pe vremuri”, a fost mesajul vedetei.

Dacă în urmă cu un an, în pozele de la nuntă, era încă plinuță, în instantaneele postate recent Gabriela Cristea arată la fel ca la începuturile ei în televiziune, afișând acum un trup de fotomodel.

Gabriela-Cristea-_i-Tavi-Clonda-2Gabriela-Cristea-_i-Tavi-Clonda-2

Soțul ei a cucerit-o pe loc

Acum ceva vreme, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Gabriela Cristea a vorbit cu lux de amănunte despre începuturile relației cu Tavi Clonda, cât și despre cum a reușit artistul să o cucerească pe loc.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei emisiuni în care ea prezenta, iar el cânta. Deși a recunoscut că i s-a părut un bărbat atractiv din momentul în care l-a văzut, prezentatoarea TV nu s-a gândit niciodată că între ei ar putea exista ceva mai mult, până când…

„Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț sa porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis „Am poftit la rochia ta’. Iar eu m-am șocat și am zis „Cum îndrăznește să spună așa ceva’, dar nu m-am exteriorizat.

După care m-am gândit dacă se dă la mine. și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, mărturisea Gabriela Cristea.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu, mărturisiri sincere despre începuturile în bucătărie: „Un an am fost și eu șef… șeful cartofilor. Cred că am curățat tone”/ EXCLUSIV

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton