Gabriela Cristea prezintă Mireasa: Urzeala soacrelor! Când începe emisiunea

 Oana Pantazi
.

Gabriela Cristea este prezentatoarea Mireasa: Urzeala soacrelor, show ce va putea fi urmărit pe Antena Stars. Extensia celebrului show Mireasa le va da ocazia susținătorilor show-ului să îi cunoască mai bine pe susținătorii concurentelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La finele lunii martie, Antena Stars le-a pregătit fanilor show-ului Mireasa o surpriză de proporții – Gabriela Cristea se va afla la cârma show-ului Mireasa: Urzeala soacrelor. Prin intermediul noului format, telespectatorii vor avea ocazia să îi cunoască pe susținătorii concurentelor din casa Mireasa.

Gabriela-Cristea-tine-dieta-strictaGabriela-Cristea-tine-dieta-stricta

Gabriela Cristea prezintă Mireasa: Urzeala soacrelor

Show-ul Mireasa: Urzeala soacrelor va fi difuzat în fiecare zi, de luni, până vineri, începând cu data de 29 martie, de la ora 19. Fanii acestui format vor avea ocazia astfel să îi cunoască mai bine pe susținătorii concurentelor aflate în casa Mireasa. De asemenea, mamele băieților vor avea ocazia să-și cunoască potențialele nurori, datorită opiniilor împărtășite de susținători.

După difuzarea ediției Mireasa, de la ora 14, va intra în scenă Gabriela Cristea, la ora 19, care va prezenta show-ul Mireasa – Urzeala soacrelor, la Antena Stars. Vedeta va modera discuțiile dintre participanți, iar fiecare emisiune va avea și invitați speciali. Mai mult, fanii emisiunii vor putea să-și susțină preferații în direct.

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin: „Merg la ea în vizită pentru…'/ EXCLUSIV

Citește și: Tora Vasilescu, interviu emoționant la 70 de ani. Ce relație are cu cei trei frați: „Sora mea a avut o boală foarte gravă’

Citește și: Andreea Antonescu s-a accidentat grav la Survivor. „Am lovit cu toată forța mea’

Citește și: Mădălina Ghenea joacă în filmul House of Gucci. Imagini spectaculoase alături de Al Pacino

„O să îmi fie puțin dificil”

Dat fiind că, ani la rând, Gabriela Cristea a prezentat emisiunile Mireasă pentru fiul meu și Te vreau lângă mine, vedeta este deja familiarizată cu acest gen de format. Singurul impediment pentru ea va fi faptul că își va petrece serile alături de concurenți, și nu de Tavi Clonda și de cele două fiice ale lor… Iar asta deoarece vedeta va dezbate alături de invitaţii săi cele mai importante subiecte din casa Mireasa în show-ul adiacent Mireasa: Urzeala soacrelor.

„Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptatată în această echipă şi că odată cu lansarea Mireasa – Urzeala soacrelor, telespectatorii vor avea ocazia să cunoască în premieră şi soacrele mici, dar şi alţi susţinători ai concurentelor Mireasa, iar aceştia, la rândul lor, le vor putea ajuta pe concurente în momente-cheie din competiţie.

O să îmi fie puţin dificil, pentru că o să am serile ocupate, timp pe care îl valorificam la maximum împreună cu familia mea, dar am să recuperez weekendurile. Îi invit cu mare drag pe telespectatori ca începând din 29 martie, de la ora 19:00, să fie alături de noi, în direct din studioul Mireasa: Urzeala soacrelor, de la Antena Stars şi dacă au ceva de comunicat, să o facă, pentru că noi suntem deschişi să îi ascultăm pe toţi cei care au o poveste de spus vis-a-vis de ce se întâmplă în casa Mireasa!', a declarat Gabriela Cristea, citată de Spynews.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton