"Nimic". Așa a răspuns Gabriela Cristea la întrebarea "Ce ai simțit când ai aflat că a murit Marcel Toader?" :"E dureros să constați că..."

 Dumba Gabriela
.

Gabriela Cristea a dezvăluit recent că nu a simțit nimic atunci când a murit Marcel Toader, fostul ei soț, în urmă cu patru ani. Declarația ei îi poate surprinde pe unii dintre cei care au urmărit emisiunea Cristinei Șișcanu, dar se știe că Gabriela Cristea și Marcel Toader divorțaseră, iar prezentatoarea TV a dezvăluit că a pierdut foarte mulți bani din cauza fostului afacerist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți din 2008 până în 2013, iar mariajul lor s-a terminat cu scântei. Dar și cu foarte mulți bani pierduți. Iar prezentatoarea TV a dezvăluit acum despre ce sumă a fost vorba și ce a simțit, dată fiind situația dintre ei, atunci când fostul ei soț a murit.

ce-spunea-marcel-toader-despre-gabriela-cristea-2ce-spunea-marcel-toader-despre-gabriela-cristea-2

Ce a simțit Gabriela Cristea când a murit Marcel Toader

Marcel Toader a murit în august 2019, la vârsta de 56 de ani, în urma unui stop cardiac. La vremea aceea era divorțat de Gabriela Cristea, dar și de Maria Constantin, deja de doi ani la momentul respectiv.

În fața Cristinei Șișcanu, Gabriela Cristea a spus că, deși a rămas săracă și dezamăgită în urma mariajului cu Marcel Toader, nu-și regretă trecutul.

'Nu-mi pare rău de nimic, din toate cele câte mi s-au întâmplat. Nu știam câți bani aveam (n red. după divorțul de Marcel Toader), am descoperit după ce i-am pierdut pe toți, suma dovedită, ca să zic așa, pentru care aveam hârtii doveditoare, a fost de 480 de mii de euro', a spus Gabriela Cristea, în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV.

Gabriela Cristea a dezvăluit cum s-a produs divorțul de Marcel Toader, dar și de ce nu a simțit nimic atunci când a auzit că acesta a murit. Și asta pentru că dezamăgirea produsă în timpul mariajului a fost atât de mare, încât a șters orice sentiment, orice urmă de empatie și umanitate din partea ei pentru Toader.

Gabriela Cristea: – A venit și a zis: ‘Aș vrea să-ți faci bagajele și să pleci’.

Cristina Șișcanu: – Tu crezi că a stat doar din interes cu tine?

Gabriela Cristea: -Nici nu mă mai interesează. În momentul în care mi-am dat seama de niște lucruri… E dureros să constați.

Cristina Șișcanu: -Ce ai simțit când ai aflat că a murit?

Gabriela Cristea: -Nimic!„, a fost dialogul din podcastul Cristinei Șișcanu.

Citește și: Cum a devenit Mihai Mărgineanu pilot comercial: „Îmi făceam 300 de cruci pe minut, de la decolare până la aterizare’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a primit Mihai Mărgineanu rolul Ardiles din Las Fierbinți: „Prestațiile urmau a NU fi plătite’/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Laurențiu Neamțu de la „Chefi la cuțite’. A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu: „Câștigăm și noi sezonul ăsta’

Gabriela Cristea spunea, în trecut, că Marcel Toader o înșela

Acum ceva timp, în cadrul emisiunii matrimoniale pe care o prezintă la Antena Stars, Gabriela Cristea dezvăluia detalii neștiute din căsnicia cu Marcel Toader.

„Mă, băiatule, uită-te la mine! M-am enervat acum de mi se urcă la cap. Eu am fost măritată cu un alt bărbat înainte de căsnicia pe care o am acum. Eu munceam de mă găseau toate alea, mă trezeam la 7 dimineața și veneam acasă la 10 seara și munceam de luni până sâmbătă inclusiv.

Iar el scotea alte femei pe banii mei și mă înșela pe banii mei! Ia explică-mi cum vezi situația asta. Sigur l-am înșelat eu (n. red e ironică). Cu munca poate că l-am înșelat', a mărturisit Gabriela Cristea în emisiunea pe care o prezintă.

Gabriela Cristea spunea că Marcel Toader a fost un bărbat abuzator

După ce a divorțat de fostul soț, Gabriela Cristea a decis să păstreze discreția și să nu ofere prea multe detalii despre ceea ce a trăit în anii de mariaj cu omul de afaceri, asta până în prezent când a hotărât să facă o serie de dezvăluiri despre căsnicia cu regretatul Marcel Toader.

„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat.(…). Sunt mulți ani de atunci.

Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugere ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez', a declarat Gabriela Cristea, în cadrul unei emisiuni TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton