Gabriela Cristea și-a adus fetițele în platoul emisiunii Mireasa. Imagini inedite cu micuțele

 Raiciu Adriana
.

Ediția de seara trecută de la Mireasa- Capriciile Iubirii a fost una cu adevărat specială. Gabriela Cristea a pășit în platou alături de cele două fiice pe care le are cu Tavi Clonda, iar concurenții au fost surprinși să o vadă pe prezentatoare în această ipostază. Micuțele s-au distrat, iar imaginile cu acestea au apărut imediat pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea este prezentatoarea emisiunii Mireasa-Capriciile Iubirii și poate fi văzută zilnic pe micile ecrane. Însă, este și mamă, iar aseară a reușit să le îmbine pe ambele. Cele două fetițe ale sale au pășit în platou și au făcut senzație. Micuțele s-au distrat de minune, iar imaginile cu acestea au ajuns imediat pe rețelele de socializare.

img-1-2img-1-2

Vedeta de televiziune a decis să le ia cu ea, întrucât Tavi Clonda avea o filmare și nu se putea ocupa îndeaproape de ele. Astfel, cele două fetițe au avut parte de o experiență de zile mari în platoul emisiunii, iar concurenții au fost surprinși să vadă cât de sociabile sunt.

Citește și: Simona Gherghe a fost înlocuită de Gabriela Cristea la emisiunea Mireasa.Prezentatoarea de la Antena 1 are COVID-19

Citește și: Maria Constantin, adevărul despre conflictul cu Gabriela Cristea:’Mai erau câteva lucruri de-ale ei, în casă’

Citește și: De ce s-a încheiat relația dintre Laura Giurcanu de la Survivor și fostul ei logodnic:„Mi-a frânt inima!’

Citește și: Ce gest a făcut Claudia Pătrășcanu pentru sora lui Gabi Bădălău, înainte de nuntă:„Rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla’

Gabriela Cristea și-a adus fetițele în platoul emisiunii Mireasa

Gabriela Cristea a pășit în platoul emisiunii Mireasa- Capriciile Iubirii cu cele două fiice ale sale. Tavi Clonda, tatăl micuțelor, era cel care stătea cu acestea cât timp mama lor era la filmări, însă de data aceasta și el a avut o filmare. Astfel, prezentatoarea de televiziune a decis să le ia pe cele mici cu ea în emisiune și să le prezinte și concurenților.

Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena au avut parte de o experiență de zile mari, au dansat, s-au jucat, însă au încercat să nu o deranjeze pe mama lor. Ba chiar la un moment dat, concurenții i-au spus Gabrielei Cristea că sunt fiicele sale sunt extrem de cuminți.

Imaginile cu acestea au apărut imediat pe rețelele de socializare, iar fanii le-au apreciat și chiar i-au sugerat să le mai ia în platou alături de ea.

De la ce pornesc certurile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Ca în orice cuplu, Tavi Clonda recunoaște că există diferite discuții și în relația lor. În cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit cum reușește să treacă peste momentele dificile.

„Discuțiile pornesc de la lucruri ce țin de organizare în casă. Când nu avem prea mult ajutor, chiar spre deloc, atunci e normal să apară. Pentru că am vrea ca anumite treburi să le facă altcineva, și așa dăm vina unul pe altul. De cele mai multe ori, eu cedez, dar depinde de situație. Și Gabriela mai cedează. Și eu le mai am pe ale mele, și atunci mai trebuie să renunțe și ea. Dar ea are un alt mod, ea tace, eu mă manifest.’, a mai zis Tavi Clonda.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton