Gabriela Cristea, dezvăluire tulburătoare, în direct, despre căsnicia cu Marcel Toader: "Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat"

 Oana Pantazi
.

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți din 2008 până în 2013, însă până acum vedeta de la „Mireasa, capriciile iubirii” nu a vorbit cu subiect și predicat despre motivele care au dus la divorț. Abia recent prezentatoarea a povestit, în direct, prin ce a trecut în timpul căsniciei cu primul ei soț, regretatul Marcel Toader.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți până în 2013, iar aproximativ șase ani mai târziu, omul de afaceri s-a stins din viață, în urma unui stop cardiac. Prezentatoarea de la Antena Stars a mai vorbit de-a lungul timpului despre divorțul lor, despre care a spus că a fost „zgomotos, urât, apăsător și angoasant”. Recent însă, a pus punctul pe „i” și a dat detalii surprinzătoare despre căsnicia cu primul ei soț.

ce-spunea-marcel-toader-despre-gabriela-cristea-1-1ce-spunea-marcel-toader-despre-gabriela-cristea-1-1

Gabriela Cristea, dezvăluire tulburătoare, în direct, despre mariajul cu Marcel Toader

La vremea respectivă, a curs multă cerneală și au existat multe speculații despre divorțul dintre Gabriela Cristea și Marcel Toader. După mai bine de 10 ani și la trei ani de la decesul dramatic al fostului ei soț, vedeta a povestit care au fost motivele care au dus la ruperea relației. Totul s-a întâmplat în direct, într-un context similar, povestea a doi dintre concurenții din emisiune făcând-o să rememoreze acea perioadă dureroasă.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut vâlvă cu o postare, în mediul online: „Vine bebe 3”

Citește și: Ce tratament naturist folosește Ramona Bădescu pentru îngrijirea pielii, la 53 de ani: „Un amestec…

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Vlăduța Lupău la nunta fratelui ei. Artista, însărcinată în opt luni, și soțul ei au fost nași de cununie

Citește și: Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte, după trei ani de căsnicie:„Tot ce spune ea e…’

„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape, mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10!

În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugereze ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez', a mărturisit Gabriela Cristea în emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars.

„Am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză”

Acum, vedeta Antenei 1 are o căsnicie fericită alături de Tavi Clonda și două fetițe superbe, însă a mărturisit că divorțul a traumatizat-o enorm. Gabriela Cristea și fostul ei soț decedat, Marcel Toader, s-au despărțit oficial după aproximativ cinci ani de căsnicie. Prezentatoarea de la „Mireasa, Capriciile Iubirii’ își amintește și acum de divorțul dintre ei, susținând că a fost o perioadă urâtă. Despre acest subiect, vedeta a făcut dezvăluiri chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

„Eu nu am avut (n.red.: nevoie de un partener „tampon’ între două relații serioase). Eu am preferat, după ce am divorțat, să știe toată lumea că am trecut printr-un divorț… Poate și din cauza faptului că a fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant.

Am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză, în care nu m-a interesat ca cineva să fie în viața mea în niciun fel’, a declarat Gabriela Cristea la Antena Stars.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton