Gabriela Cristea are copii cu personalitate! Cum se comportă fetițele, la grădiniță: „Nu e un lucru chiar grozav” / EXCLUSIV

 Lăstun Ana Maria
.

Gabriela Cristea se poate considera o mamă fericită, pentru că are doi copii care o împlinesc. Soțul ei, Tavi Clonda, o iubește și o susține în tot ce face, dar vedeta nu este lipsită de probleme. Cele două fetițe au început grădinița și vedeta ne-a povestit despre problemele cu care se confruntă cu Victoria și Iris.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea are doi copii alături de soțul său, Tavi Clonda, iar fetițele le aduc celor doi multe bucurii. Cu toate acestea, ultima perioadă a fost destul de complicată, pentru că au fost răciți și, automat, gândul lor s-a dus către alte afecțiuni pe care le-ar putea avea. Din fericire, Gabriela Cristea ne-a mărturisit, în exclusivitate, că atât ea, cât și Tavi Clonda și cei doi copii sunt bine și au depășit răceala.

Citește și: Probleme mari pentru Gabriela Cristea. Ce a pățit din cauza unui credit neplătit, de acum 18 ani

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei! Era șatenă și avea părul foarte scurt

Citește și: Scandalul uitat dintre Gabriela Cristea și nașul Mădălin Ionescu. Ce s-a întâmplat între ei, acum 10 ani: „Nu mi-a plăcut cum…”

Citește și: Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader: „Supraponderală și rea'

„Da (n.r.- sunt bine). Am primit și explicații din partea medicilor, pentru că, odată cu relaxarea, am mai renunțat în spațiile exterioare la mască- acum este un caz excepțional. Din această cauză, toate virozele și toate răcelile care ar fi trebuit să aibă loc primăvara, iarna sau toamna s-au mutat către vară. Asta e, am răcit… E o vorbă: „răcești ca boierul, vara', așa și noi.

Nu știu cât de boieri suntem, dar toți am fost răciți. Toți ne-am imunizat. Mulțumim lui Dumnezeu că a fost doar o viroză și nu a fost ceva mai urât', ne-a declarat Gabriela Cristea, despre starea lor de sănătate.

gabriela-cristea-copii-1gabriela-cristea-copii-1

Gabriela Cristea, vacanță alături de Tavi Clonda, Victoria și Iris

De altfel, acum că au depășit momentele dificile, Gabriela Cristea și-a propus să plece în vacanță alături de Tavi Clonda și copii. Nu optează pentru destinațiile din străinătate, din cauza pandemiei de COVID-19, însă va „marca' mai multe stațiuni de pe litoralul românesc și de la munte.

„Munca acum este pe sfârșite, pentru că urmează perioada de vacanță. Practic, mai am vreo două zile de muncă, după aceea plecăm în vacanță. Nu știu dacă să îi spun din fericire, sau din păcate, mai am de muncit și în vacanță, dar nu mă plâng. Important e să ai de muncă și oricum, nu e o corvoadă.

Cu copiii, de când le-am dus la grădiniță, toate s-au aranjat. E totul mult mai simplu și mai ușor. Luăm noi vacanță și vor lua și ele de la grădiniță, acum sunt la școala de vară. Abia aștept să ne petrecem tot timpul împreună, e un fel de a recupera perioada pe care nu o petrecem astfel, atunci când noi muncim și ele merg la grădiniță', a mai spus vedeta TV, în exclusivitate.

Gabriela Cristea are copii cu personalitate! Cum se comportă cele două fetițe, la grădiniță

Prezentatoarea TV ne-a fost alături la evenimentul VIVA! Shopping with Stars și ne-a mărturisit că fetițele ei au început grădinița. Deși sunt fericite și le place socializarea, chiar în ziua respectivă, Gabriel Cristea a avut parte de momente destul de tensionate cu ambii copii, care au făcut o criză de tantrum. A recunoscut, râzând, că și Victoria și Iris sunt copii cu… personalitate!

„Astăzi, dacă mă întrebi, au urlat amândouă. Asta după ce, de vreo lună, sunt foarte fericite că merg la grădiniță. Amândouă au avut un puseu de personalitate, chiar o criză de tantrum, la prima oră a dimineții (râde). A fost ok, pentru că am învățat să trec peste aceste crize și, stând de vorba cu educatoarele și doamnele care se ocupă de ele, mi s-a explicat că eu trebuie să am tărie de caracter, pentru că ele profită.

Am trecut peste, am înghițit în sec, pentru că nu e ok să îți vezi copilul făcând o criză de tantrum, și le duc frumușel la grădiniță, iar lor le este foarte bine și vin fericite de acolo. Cel puțin la Victoria, cea mare, se vede o evoluție extraordinară de când e la grădiniță, iar celei mici i se dezvoltă din ce în ce mai tare personalitatea, ceea ce… la momentul ăsta nu e un lucru chiar grozav (râde). Pe viitor va fi bine pentru ea', a mai spus Gabriela Cristea.

Duce o viață frumoasă, pentru care este recunoscătoare și, în ciuda tuturor momentelor grele pe care le are cu cei doi copii, Gabriela Cristea se consideră o mamă fericită.

„Sunt bucuroasă și liniștită și eu cred că liniștea vine din înțelegerea din familie. Mă rog, liniște și înțelegere cu doi copii mici e complicat, dar important e să fii tu zen și să știi ce îți dorești pentru viitor. De fapt, acum construiești pentru ce o să fie mai târziu', a conchis vedeta.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton